HOGY TUDJAK? Megbocsátani a lányom barátjának aki nagyon megbántott, átformálta a lányomat, én pedig odaköltöztettem a fiúhoz egy év cirkusz után,
azóta nekik megoldva az együtt alvásos problémától kezdve minden más is ami eddig gondot okozott az én nézeteim miatt nem vagyok prűd, csak nem bírtam az első perctől, h át akarta változtatni a fiú az egész életünket.Ő hét éves kora óta nem családban él, nem tudja mi az, h
tartozunk egy közösséghez, annak minden hibáival szeretjük azt, amit úgy hívnak CSALÁD. nem vagyok prűd, csak nem bírtam az első perctől, h át akarta változtatni a fiú az egész életünket.
Ha 20 éves és amúgy megáll a saját lábán (dolgozik) nem nagyon tudsz beleszólni az életébe, ebben a korban nem is lehet már, és normál esetben nem is kell. Valószínűleg ha tényleg nem hozzá való a srác egy két év és ő is rájön, remélhetőleg addig nem megy hozzá feleségül vagy ilyesmi. ígyis úgyis elköltözött volna hmarosan, felnőtt ember, ez az élet rendje.
Szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy ugyanúgy szereted mint eddig, sokszor áthívod, vagy meglátogatod, attól hogy elköltözött ugyanúgy egy család vagytok. És ha utálod a fiút azt se mond nagyon neki, ha őt választotta a lányod akkor el kell fogadni, remélem megpróbál beilleszkedni majd.
Először is nagy levegő, nyugi semmi gáz. mindenkinek van egy családtól eltávolodó időszaka. már és még nem érzi, hogy miért is olyan jó a család dolog. normális esetben a család nyomást tud gyakorolni és a tag nem sodródik olyan messze. de hidd el, így is vissza fog térni majd. nem hiszem, hogy egy ilyen emberrel sokáig együtt maradnak még. vagy igen? segíts neki talpra állni, megtalálni önmagát, mert úgy fest függő. vagy tőled, vagy a barátjától, de valaki mindenképp kell neki.
ne élezd a harcot közted és a fiú között, próbáld ezt valami nemlétező, semleges területként kezelni, ha a lányoddal beszélsz. éreztesd, hogy Te így is szereted és így is minden rendben lesz, csak őt félted. lassan építsd újra az egoját. de ez biztos kemény küzdelem lesz. ha nagyon erőtlen a lányzó akkor örökre mellette ragadhat. bárcsak mondhatnék többet:S valaki, pszichológus v bármi "szaksegítség"? nem feltétlen neki, hanem Neked, hogy ilyenkor hogy tudnád segíteni.
Hát így nagyon nehéz helyzetben vagy. Ha jól értem apukája nincs a lányodnak, testvére sincs, vagy bárki aki esetleg tudna nektek segíteni újra közelebb kerülni egymáshoz?
Továbbra is csak azt tudom tanácsolni, amit tegnap 19:00-kor, de elég nehéz ügy lesz. Remélem majd minden rendbe jön. + Ha szakít a fiúval ne mond neki, hogy én megmondtam, semmi esetre se, inkább csak annyit hogy mindenki hoz rossz döntéseket, anélkül senki se nő fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!