Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » HOGY TUDJAK? Megbocsátani a...

HOGY TUDJAK? Megbocsátani a lányom barátjának aki nagyon megbántott, átformálta a lányomat, én pedig odaköltöztettem a fiúhoz egy év cirkusz után,

Figyelt kérdés

azóta nekik megoldva az együtt alvásos problémától kezdve minden más is ami eddig gondot okozott az én nézeteim miatt nem vagyok prűd, csak nem bírtam az első perctől, h át akarta változtatni a fiú az egész életünket.Ő hét éves kora óta nem családban él, nem tudja mi az, h

tartozunk egy közösséghez, annak minden hibáival szeretjük azt, amit úgy hívnak CSALÁD. nem vagyok prűd, csak nem bírtam az első perctől, h át akarta változtatni a fiú az egész életünket.

2010. aug. 28. 17:27
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Rövid leszek most, csak azét írok, h lásd elolvastam, végígsírtam, és nagyon-nagyon azt láttad, amit szerettem volna, h megértsenek mások is, azt hiszem neked 100%-ban sikerült. Igen, szeretnék veled mégbeszélni, és el sem hiszed mennyire jó érzés, h megláttad a kínomat, és nem a kormányzóság jött le neked, hálás vagyok érte!!!!!!!
2010. szept. 13. 12:55
 22/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, te gonosz és uralkodó vagy a saját gyerekeddel, akit a tulajdonodnak hiszel. A férjed nemkülönben.Érzelmi zsarolással próbálod rávenni a lányodat a szakításra? Így csak elvadítod magadtól. Hiányzik az, hogy nem nyitja rád az ajtót életed végéig?

A választottját mélyen lenézed a 8 általánosával, hiába okos és ügyes ember. Csak tudnám, hogy mire ez a nagy felsőbbrendűség-érzés nálad, amikor te buta és műveletlen vagy. Ez derül ki minden szavadból és mondatodból.Magyarul írni nem tudsz, mire ez a felvágás?

2010. szept. 14. 13:43
 23/23 A kérdező kommentje:

Nem is tudom, miért alacsonyodtál le, gondolom te egy nagyon művelt valaki vagy, legalább is annak tartod magad, ellenben nem értem h-honnan veszed a bátorságot, h ilyen hangnemben írj!!!

Szép napot neked, biztos az, mert valakibe beleakartál döfni, gondolod sikerült???:)

2010. szept. 14. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!