A lányom új mániája, hogy nem hord cipőt, mit tegyek?
Van egy 17 éves elvileg majdnem felnőtt érett lányom. Új mániája, hogy cipő nélkül császkál el otthonról a városba meg mindenfelé, nemes egyszerűséggel mezítláb megy, mire hazaér a lába persze tiszta retek.
Sőt, amin totál kibuktam az az, hogy legutóbb fogta magát és egy szál nájlonharisnyában ment el (cipő nélkül), ami persze teljesen tönkre ment mire hazaért. Miért csinálja ezt? Mit tehetek ez ellen?
Nem kell, 14 éves leányzó, csak éppen elég veszélyes mutatván. Arról nem beszélek, milyen lehet olyan talajra lépni, amire előzőleg valaki odaköpött/hányt, a kutya lepisilte, rosszabb esetben sz*rta. Ez pl. téged nem zavar?
A veszélyes része meg az, hogy szilánkba, bármibe beleléphet, és ha előzőleg meg a fent említett bacikat felszedte a bőr külsejére, azok villámgyorsan belekerülnek a vérkeringésbe, akár egy icipici sebecske által. Annyira megéri ez?
Itt nem az a lényeg, hogy ez neki jó, hanem az, hogy lázadjon és hogy ne olvadjon bele a szürke, converse cipős tömegbe, ami egy remek dolog. Ugyanez volt a hippik korszakában, csak akkor már az annyira eldurvult, hogy már az számított lázadónak, aki nem lázadt.
Szerintem ha nagyon zavar, akkor vegyél neki valami fehér kínai cipőt, amit kedve szerint dekorálhat. Ezzel egyéniséggel ruházza föl azt, és örülni fog, ha vele mehet el bárhova.
Szeretném elárulni, h ez a felhasználónak már nem ez az első mezítlábas kérdése, amiben rendszeresen szerepel az utcán mezítláb és harisnyában sétáló nő, aki jelen esetben a lánya, de tegnap a barátnője volt, előtte meg szimpla kérdés volt, h randira eljönne e így egy nő.
Szal kár a gőzért, nincs itt szó semmilyen hippimozgalomról, csak egy perverz áll a háttérben.
Én is csináltam ilyet néha, aztán egyszer beleléptem a fémforgácsba, amit másnap a sebész szedett ki. Tanultam belőle. Egyébként nem tudom, miért csinálhatja, számomra jó érzés volt mezítláb, mert jó meleg volt a beton, és kb masszírozta a talpam. :)
16/L
Én is járkáltam már mezítláb, de semmi divat vagy épp lázadás vagy ilyesmi miatt, hanem mert élveztem, hogy végre meleg van, és a beton meleg, és maszírozza a lábam. Tudom, milyen koszos az aszfalt, de a bőrömön keresztül esetleg átszivárgó kosz mennyisége nem árt meg szerintem. Arra pedig vigyáztam, hogy semmibe le lépjek bele(és tudom, hogy az nem elég.) Igaz én csak kb. egy utcán mentem így végig, és nem egy forgalmas helyen.
15/L
Hol laktok?
mostanában egyébként ez egyre divat
és ettől egyébként nem cigány, én is szeretek mezítláb sétálni fűben, homokban, földön, meg kulturált parkban, (aszfalton nem, mert kemény és forró) és annyira bátor nem vagyok hogy pl. Bp-n belvárosban ezzel bepróbálkozzam, beleléphetek bármibe, meg ott vannak az intoleráns b*rmok is, amik mindig késztetést éreznek arra hogy kéretlenül beleszóljanak más dolgába. De pl. már bicikliztem mezítláb városban, csak figyelni kell hová teszed le a lábad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!