Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Normális a Lányom? Hogy tudja...

Normális a Lányom? Hogy tudja ezt megtenni?

Figyelt kérdés
Mióta elköltözött lehord mindennek ,megaláz minden ismerősnél! Mindenhonnan csak a szapulást hallom vissza, még olyan emberektől is akiket utált !
2010. dec. 7. 07:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Valami oka csak van, ami ezt váltja ki belőle.Ezt viszont neked kell tudni, nekünk így kevés az infó.
2010. dec. 7. 07:19
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Amit leírtál abból az jön le hogy nem "normális", viszont akár az is lehet hogy te tettél, mondtál oylan dolgokat ami ezt hozta ki belőle és akkor már mindjárt mindenki azt mondja veled van a gond
2010. dec. 7. 07:21
 3/17 A kérdező kommentje:
18 évét betöltötte elköltözött egy fiúhoz 2 hónapja jártak akkor! Nem volt rossz a kapcsolatunk bár az utóbbi időben voltak dolgai ami miatt vitáztunk! Sajnos ő nagyon anyagias fontos számára az elit ill sznob társaság mindég oda helyezkedett, mi nem ide tartozunk ! Több gyereket nevelek egyedül most is akik nagyon szeretnek,és ők már szóba sem állnak a nővérükkel sőt megtagadják bár nekem ez sem esik jól de értem őket azt mondják felejtsem el mivel közel féléve szóba sem áll velünk még a szalagavatójára is csak a kedves ismerőseit hívta meg minket nem !
2010. dec. 7. 07:31
 4/17 gfero ***** válasza:
82%
ok nélkül nem hiszem hogy ilyesmi megtörténik .le kéne ülni és megbeszélni és akkor ki fog derülni hogy miért teszi ezt
2010. dec. 7. 07:32
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
talán valaki ellened hangolja ...
2010. dec. 7. 07:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ebből azt látom,hogya lányod elszállt a pénztöl,a jó lét,és a sznob társaság most fontosabb neki..Szomorú a helyzeted,de ne keseredj el,biztosan megjön majd az esze,és rájön,hogy a család,főleg az anya aki egyedül felnevelte a legfontosabb érték az életben.Engem is egyedül nevelt az édesanyám,voltak vitáink,mikor elköltöztem,de vissza találtunk egymáshoz.Sok kitartást,és türelmet kivánok neked!
2010. dec. 7. 07:37
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írtál a lányodról, rögtön az jutott eszembe, hogy pont amiatt, hogy ekkora sznob, talán pont amiatt járat le mindenki előtt ( akio számít, neki legalábbis ), mert szégyell téged, szégyenli a származását, ahonnan jött.

Na, nekem meg az ilyenekről van meg a véleményem..bocs.

Inkább azt nézd, hogy ki mondja rólad a rágalmakat, ne azt hogy: mit.

2010. dec. 7. 08:15
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocs a szóismétlésért.

:)

2010. dec. 7. 08:16
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vigaszt,megértést sajnos rengeteget szenvedtem már mióta elment sok minden rosszul esik és nagyon rosszul !

Pont akkor költözött el mikor a munkámat elveszítettem és anyagilag padlóra kerültünk őt nem érdekelte mi lesz a négy testvérével csak az ,hogy betöltötte a 18 at megkaphatja saját jogán az árvaságit (mert az édesapja meghalt)nem érdekelte ,hogy akár utcára is kerülhetünk mert a jelzáloghitelünk havi 65 ezer ,csak az ,hogy neki jó legyen utána még a családit is átkérte az ő nevére mert szüksége volt rá nem törődött azzal ,hogy nekünk 2000 ft tal van több pénzünk a megélhetésre 5 ünk nek mint neki egyedül! Én úgy érzem mindent megadtam neki mindég ,sőt sokszor sokkal többet is mint a testvéreinek mert ő volt a legnagyobb ,minden hová elengedtem és bármilyen témában tudott velem beszélgetni barátnőként viselkedtünk egymással sokáig és nagyon szerettük egymást a szívem szakad meg most is írás közben ! De aztán jött a Modellkedés nem sok sikerrel de mániákus lett sokszor átvertek bennünket az első komolyabbnak tünő ügynökségnél 120 ezerrel rövidítettek meg én ott be is fejeztem ,de ő nem, azt hiszem innentől változott ő ! Egy kis városban élünk az utóbbi időben már a több éves barátait is lenézte ,kijelentette mikor átjöttek hozzánk köszönni akartak neki, hogy ő nem pusziszkodik bocsi! Én viszont tudom csak velük nem azzal a lánnyal igen akiknek saját galériájuk van és a többi pénzessel is! Másik alkalommal itt voltak ismét a barátok és a testvérei is nagy beszélgetések hülyülések kint az udvaron ,ő ritkán volt itthon egyébként ,mondtam neki menj ki te is örülnének ha velük lennél,a számítógép előtt ült természetesen mint mindég ha itthon volt ,azt mondta ő nem megy ki .Kérdeztem miért ? A válasz az volt mert ő Más !

2010. dec. 7. 08:54
 10/17 anonim ***** válasza:
73%
Ha úgy van ahogy mondod nem szép dolog amit csinál, de amit most írtál abból inkább az jön le hogy az a legnagyobb gondod hogy lelépett pedig szükséged lett volna a fizetésére, a segítségére.
2010. dec. 7. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!