Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Normális a Lányom? Hogy tudja...

Normális a Lányom? Hogy tudja ezt megtenni?

Figyelt kérdés
Mióta elköltözött lehord mindennek ,megaláz minden ismerősnél! Mindenhonnan csak a szapulást hallom vissza, még olyan emberektől is akiket utált !
2010. dec. 7. 07:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem a pénzére lett volna szükségem de ez lássuk be csúnya húzás volt én nem a pénzét szerettem őt, és a konkrétumokat csak azért írtam mert mikor megvettük ezt a házat arra alapoztuk a fizetését amink van és ebbe az ő része is benne volt hisz nekik akartam biztos otthont teremteni! Nem is az a probléma ,hogy azt elvitte ami neki jár csak az ,hogy rossz időben tette ! Nem törődve senkivel csak önmagával!
2010. dec. 7. 09:36
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Nézd, kérdező, az anyósom tette jól, mikor kiment a lánya németbe, hazajött, hozott a kishúgának egy körömlakkot, az ő használt cuccai közül, ő is megjátszotta a 'csáját, se köszönés, se puszi, se semmi, anyós fogta, a kezébe nyomta a lakkot és elzavarta, azt mondta, addig be ne tegye a lábát, amíg meg nem adja mindenkinek a kellő tiszteletet.Két hónap múlva csont soványan jött haza, semmi pénze nem volt, az élettársa is elzavarta, kiderült, hogy a pali tartotta ki, amikor meg elfogyott a lóvéjuk, szépen útilaput kötött a csaj talpára, eegy szatyor cuccal dobta ki a kocsiból, mikor beértek az utcájukba.Ennyi volt a dolce vita.

Még ő kért bocsánatot az anyjától.

Csak azért írom le, mert tényleg igaz a mondás, hogy egyszer lent - egyszer fent.Bárkivel megeshet...

2010. dec. 7. 09:56
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarlak bántani, és meglértem mi a bajod mégis felmerül a kérdés bennem

Rossz időben tette?

Szerintem az elkövetkező tizen-huszon évben nem tudott volna jó időben elmenni otthonról

Azt vallom mindenki próbáljon meg úgy "tervezni" hogyha egyedül marad akkor is talpon tudjon maradni.Nem szabad ennyire senkire se számítani

2010. dec. 7. 10:02
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves 10 02 es

Mondasz valamit sajnos nem lehet az embernek teljesen be biztosítania önmagát és elég szomorú ,hogy az ember a saját gyerekében sem bízhat meg sosem feltételeztem volna róla ,hogy a legnehezebb helyzetben hagy el bennünket ,mert fordítva én nem tenném meg velük! Egyébként talpon vagyunk e miatt ne aggódj idáig minden nehézséget sikerült megoldanom egyedül! És ne hidd ,hogy nem mehetett volna el az elkövetkezendő 10 20 évben de igen csak nem így, és nem pont abban a rossz időszakban amit már sikerült megoldanom . És igen most már engedném fél év után egy 7 hónapos kapcsolatba de még ez is korai ahoz ,hogy össze bútorozzanak nem egy 2 hónapos mint tette ! És igen jó lenne ha ha számíthatnánk egymásra mert egy család vagyunk de sajnos már változott a világ !

2010. dec. 7. 10:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te elengedted a gyeplőt már évekkel ezelőtt ami a lányodat illeti. Ezzel már nincs mit kezdeni. Azt se nagyon kellett volna már akkor hagynod, hogy modellkedjen, mert ez nem egy átlagos munka. Csak a külsőségek számítanak, ez jön le egy vidéki kislánynak, ebben az esetben pedig igazán értékeset nem közvetít.

Többet adtál neki, másként bántál vele mint a többivel - magad írtad, kivételeztél vele. Nyilvánvaló, hogy úgy gondol magára, hogy ő más. Anyuci szeme fénye, az ELSŐ gyerek, akinek a pozícióját veszélyezteti a többi gyereked.

Mit gondolt ő? Hogy szükségben élte gyerekkorát, míg mások jól éltek, mert csak születtek egyre a testvérek, egyre több felé kellett osztani, ami van. Következésképpen minél több pénzt kell szerezni, ez az élet célja. Ennek remek módja, ha a testét egy csillogó, jószagú világban áruba bocsátja. Megismerkedett a jóléttel, másfajta emberekkel, akik esetleg könnyedebben jutnak pénzhez, mint ahogy otthon látta (gondolom, güriztetek eleget, hogy az öt gyereket felneveljétek).

Abban egyetértek vele, hogy nem azért született, hogy a testvéreit nevelgesse, támogassa - azokat a gyerekeket TE vállaltad. S ami a leginkább szembetűnő nekem: miért lépett meg azonnal, amikor betöltötte a 18-at? Mintha alig várta volna. Annyira mégsem lehetett jó a viszonyotok, valamit nem vettél észre. Ráadásul még kamasz, csak végletekben tud gondolkodni, éretlen, nem felnőtt még, csupán betöltötte a 18 évet.

2010. dec. 7. 15:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Sajat tortenetemet meselnem el neked...

Amikor 16 lettem, anyam azt mondta h menjek el dolgozni, mert nem fizeti a sulimhoz a berletemet. El is koltoztem tole, amint jobb lett az anyagi helyzetem, mert jobb volt nem 70km-t, hanem csak 25-ot utazni. Aztan egy kis idore visszamentem hozza, de mostohaapammal nem volt felhotlen a viszonyom, es ez kihatott anyammal valo kapcsolatomra is. Igy aztan anyam ugy dontott, hogy 17 evesen szelnek ereszt, mert idezem: "inkabb a mostohad, mint te". Jo ideig en is szapultam anyamat, elmondtam mindennek, mert tudtam olyan dolgairol, amik nem voltak kellemesek... pl hogy mikor megszulettem, azt irta egy papirra, hogy "jobban orultem volna egy marek penznek, mint neked" stb.

Mielott mostohaapam meghalt, anyam felvette velem a kapcsolatot hosszu evek utan. Eleinte nem tudtam vele mit kezdeni, de amikor meghalt mostohaapam, a temetes utan osszenottunk, mint ket baratno. Persze ehhez az kellett, hogy lassan megismerjem a regmult torteneseit, hogy mi okozta ezeket a dolgait, ehhez viszont kellettek a tapasztalataim, amiket nelkule szereztem.

Hidd el, par ev, es haza fog menni hozzad, hogy "anyu, segits nekem"... mert meg fogja ismerni, milyen a vilag, es amikor igazan megismeri, mi az, hogy lent lenni, akkor hozzad fog fordulni, hogy mit tegyen...

Addig meg ne foglalkozz azzal, hogy mit mond a hatad mogott.

2010. dec. 9. 13:20
 17/17 anonim ***** válasza:
47%

"Sajnos ő nagyon anyagias fontos számára az elit ill sznob társaság mindég oda helyezkedett, mi nem ide tartozunk !"

Ez a válasz. A lányod szégyell, elhatárolódik tőled. Majd ha egyszer kiesik a "jó társaságból", akkor hirtelen megbölcsül.

2010. dec. 13. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!