Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Amikor már itt a jó idő, ti...

Amikor már itt a jó idő, ti jártok suliba mezítláb papucsban, szandálban?

Figyelt kérdés

2013. márc. 1. 15:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%
Hát én ha nagyon nagy hőség van akkor sima papucs de ha egész jó idő van akkor tornacipő zoknival én szívesen hordanék sima félcipőt mezítláb de nagyon kényelmetlen mert mindíg beleizzad a lábam szal tornacipő csak zoknival,de mezítláb nem mennék suliba mert félek hogy belelépek vmibe mert az utcák elég piszkosak :-S
2013. márc. 7. 20:29
 22/26 anonim ***** válasza:
82%

1. Mezítláb is lehetne menni, néhány szempontból még egészséges is lenne, ami visszataszító az a kosz illetve az éles szemét. Faluban meg lehet csinálni, városban kinéznek az emberek és veszélyes is. (Egyébként utcán koszos lesz a talpa, hazamegy megmossa: ez miért lenne igénytelenség? Esetleg kesztyűt is húzol, hogy megfogj egy korlátot avagy buszon kapaszkodj?)

2. Értelmezzétek, hogy hol van vessző és hol nincs! ;) Amúgy meg nagyon remélem, hogy senki nem hord papucsot zoknival, igaz szandált hordanak vele...

3. Igen, én fiú létemre is szoktam papucsban járni suliba. Szabadabb érzés és egyébként is szeretek így lenni. Inkább, mint hogy a nagy melegben izzadjon a lábam a cipőben. Lányok közül pedig sokan papucsban vagy saruban, esetleg szandálban járnak. (Nagyon helyes!)

2013. márc. 16. 14:11
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Szandálben persze, miért ne. Papucsban nem, szerintem nem illik, bár az se mindegy, milyen. Ha ilyen strandpapucs, az szerintem gáz. vannak ilyen kicsit zártabb papucsok (NEM klumpa), esetleg az elmegy, ha nem csoszog benne az illető. Volt még általánosban egy osztálytársam, aki színházba is standpapucsban jött, na az iszonyat gáz szerintem. Kérdezte is a tanárnő, hogy ebben jössz? - ő meg teljesen természetesen, hogy igen.

Azt nem értem, miért gáz, ha egy fiú szandált hord. Süljön meg, csak hogy férfias legyen? Szerintem ez a lányos papucs (amikor az ujjad közé kell dugni), az gáz a fiúkon, de sajnos egyre többen hordják közülük.

19/L

2013. márc. 27. 13:23
 24/26 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy én még azt nem szeretem, ha valaki zárt cipőhöz nem húz zoknit. akkor inkább vegyen szandált. és tényleg nem tudom, mért gáz ez fiúknak.
2013. márc. 27. 13:24
 25/26 anonim ***** válasza:
83%

Még mindig én vagyok (19/L), utolsó hozzászólásom:

"semmi igénytelenség nincs abban ha mezítláb mennénk suliba. pl ausztráliában tök általános dolog hogy nyáron a gyerekek mezítláb mennek suliba. pedig ott aztán van mérges pók skorpió, minden. na majd idén kipróbálom. :-D"

Tudod, különböző kultúrákkal nem lehet példálózni. japánban pálcikával esznek, a legtöbb más nemzetnél nem mondják, hogy egészségedre tüsszentéskor (igen, megtanuljuk, hogy bless you, de órán sok mindent megtanulunk, ami annyira nem gyakorlati), arab országokban a nők csadorban járnak, van, ahol 1 tálból mindenki kézzel eszi a rizst (NEM a szegénység miatt), van ahol sok mindennek teljesen más a megítélése. De mégsem fogsz mondjuk parázson ugarbugrálni 16 évesen, mert egy bonobó törzsnél az a férfivá válási szertartás, vagy Savage Gardent hallgatni, csak mert az Ausztrálok nagy büszkék rá, és az arab sem fogja elvenni a cipekedő nőtől a bevásárlószatyrot, vagy előreengedni a bejáratnál, és nem azért, mert bunkó, hanem mert ez a szokás náluk. Tök irreleváns példáid vannak.

2013. márc. 27. 13:32
 26/26 anonim válasza:
Papucsbaa :D
2013. ápr. 15. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!