Szoktatok az utcán embereket kiröhögni?
Figyelt kérdés
Jöttünk haza felé anyummal meg a hugommal. A szomszédból kijött egy pasi hatalmas túrhátizsákkal és számomra ez elég fura volt semmi rossz nem volt benne csak nekem volt fura. Anyuval ott viccelődtem, hogy, de kemén meg minden meg nevettem amíg zárta az ajtót. Persze nem akartam én megbántani, de észrevett és az út végén egyszerre néztünk hátra. Kicsit lelkiismeret furdalásom van, mert tudom, hogy nem volt szép!2009. szept. 13. 19:00
11/15 anonim válasza:
Kedves kérdező! Olyan jó olvasni ezt tök aranyos vagy, hogy így megbánod(: Egyébként persze szoktam nevetni én is, de ügyelek rá, hogy ne vegyék észre.
12/15 A kérdező kommentje:
TudomxD! Nem szoktam ilyen lenni ez most nem tom mért volt!!! Na mindegy.
2009. szept. 22. 06:22
13/15 anonim válasza:
Persze... Én még a képbe is beleröhögtem volna=)
15/15 anonim válasza:
én nem röhögök ki másokat mások röhögnek rajtam :)
-_- :/
-Shadow-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!