Hogyan ismerhetnék meg (ilyen) embereket?
chat - neten nem ismerkedek
szakkör - osztálytársak járnak oda főleg.
sportklub - nem mehetek :S
kutyasétáltatás - nincs kutyám, nem is kapok :(
myvip - neten nem ismerkedek
Ilyen hozzá állással.. Az interneten is lehet barátokat szerezni!
A szakkörökre osztálytársak járnak, és? Közelebb kerülsz hozzájuk, a barátaid lesznek, és elmész velük bulizni.
ennyi
teljesen jogos neten nem lehet rendesen ismerkedni.
Énis volt felvettem vkit msn-re aztán olyan hülye lett egy idő után hogy uhh -_-
Keress valmilyen rendezvényt vagy nem is tudom... Nekem is az a baj, hogy az osztálytársak az egyetlen társaság és ha azokkal nem akkor mással elég nehezen.:)
hát szerintem igenis lehet igaz barátokat szerezni neten is... nekem nem egy van olyan..és nem pedofilok, vagy perverzek..persze vannak olyanok is, de azt már észre lehet venni a beszédjéből...és h milyen témákat mondd..:D
nállunk mondjuk az iskolában olyan gyerekek vannak, akik elég bevállalósak..(köztük én is) és ha megyünk az utcán, és szimpatikusnak találunk valakit, akkor köszönünk neki és ha ő is visszaköszön, és nem tűnik bunkónak, akkor leállunk vele beszélgetni..:D lehet akár fiú akár lány :) igy még akár egy hapsit is találhatsz magadnak ;)
és hidd el nekem...ha egy társasági embert már találsz, és azzal sokat lógsz, ő majd bemutat a haverjainak is :)
sok szerencsét ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!