Ciki az szerintetek, ha szeretek színházba járni? Hol találhatnék velem hasonló érdeklődésű embereket?
Szerintem nem ciki,én is szoktam járni anyukámmal színházba,de mindenki tudja és nem cikiznek érte..meg alapból kiállok mindig magam melett,szóval semmivel nem cikiznek,de nem is érdekelne.
Ne hagyd magad!
Egyébként én színházba már sok lányt/fiút megismertem és tartom velük a kapcsolatot esetleg találkozzunk,sőt a legjobb barátnőmet is színházban ismertem meg mikor elsős voltam ő meg másodikos és ma már szobatársak vagyunk (kolesz) és nagyon jó barátnők.
TE MILYEN SZÍNHÁZBA SZOKTÁL járni??Melyikbe?Hol?
jézusom! emiatt cikiznek? pffff........
hát elég gázos osztálytársaid vannak. mi rengeteget buliztunk gimibe, cigiztünk is, meg minden, de a szórakozásba pl. az is beletartozott, hogy rendszeresen belógtunk a szünetekben a zeneakadémiára vagy a színházakba, mikor nem volt pénzünk színházjegyre (szünetben már nem ellenőrzi senki :)) Szóval a heti 1 alkalom színház vagy zeneakadémia biztos meg volt.
És ez halál menő volt, igaz már 28 vagyok.
Ne törődj az osztálytársaiddal, jó nagy "tupákok" lehetnek!
Én is imádok színházba járni, csak az a baj, hogy nincs mindig rá pénzünk, és nagyon keveset járunk, de mondjuk most megyek az osztállyal megnézni a Fösvényt. :)Az volt a kötelező olvasmány:)
13/L
Te hány éves vagy kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!