Ciki az szerintetek, ha szeretek színházba járni? Hol találhatnék velem hasonló érdeklődésű embereket?
Hű, a Fösvény nagyon jó. 8.-ban mi is megnéztük. :)
Én is szeretek amúgy színházba járni, csak kevésszer tudok menni, mert nem jut rá pénz. :(
15/l
milyen iskolába jársz 20 évesen? mert ha egyetemre, ott elvileg találhatnál. ha gimibe, akkor nem csoda hogy kilógsz. az viszont annál inkább, hogy ilyesmin problémázol.
20 évesen az embernek felnőttnek kéne éreznie magát (mégha nem is feltétlenül az), és nem azon agyalnia, hogy mivel cikizik mások. persze ha a cikizés mértéke olyan elviselhetetlen... hát... akkor biztos nem könnyű...
azt hiszem számodra a kávézók és jazzkoncertek világa nyújtana megfelelő ismerkedési terepet.
Talán ha kiállnál magadért,akkor nem cikiznének.
Én is járok színházba(mert amúgy szerepelek is néhanapján),és nem cikiznek miatta,mert amúgy erős egyéniség vagyok,és valahogy attól,hogy színházba járok még nem inog meg a rólam kialakított kép.Valószínűleg ilyen tutyi mutyi vagy,hogy hagyod magad...meg hogy egyátalán valakinek is eszébe jut cikizni.Na de ha ez megtörtént még így is tudsz változtatni...szard le.Vállald fel,hogy te igen is szeretsz színházba járni,és ha ez valakinek nem tetszik akkor bekaphatja :)
Ez vicces, én már gimibe is olyan helyre jártam, ahol imádták a színházat, ez társaságtól függ.
Ha van kedved utazgatni: Debrecen, Ady Endre Gimnázium, dráma szakon biztos, hogy midnenki imádja, a többi osztályban nincsen tapasztalatom.
Én is mostanába rákattantam a szinházakra:)
Én is a Vígh Szinházba szoktam menni.
Nem tudjátok hogy az Esőember c. darabot hol játszák?
Szia! Én is szeretek színházba járni, sőt már kamaszkoromban is szerettem. Engem azért cikiztek, mert 9 éves korom óta szeretem a komolyzenét meg Mozartot.
De nem érdekeltek, aztán látták, hogy nem húznak fel vele, így abbahagyták. Szerintem ne lássák rajtad, hogy érdekel, mit gondolnak. Ha a hátad mögött csinálják, akkor legyenek vele boldogok. Nem foglalkozni velük, ennyi. Mi vagyunk, akiknek ízlésük van legalább, nem? :D
Csak a kulturálatlan emberek számára ciki. Én is imádom a színdarabokat, olyan jó belemerülni a hangulatukba:) Kár, hogy az anyagi helyzetünk nem sok színházlátogatást enged meg.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!