Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bunkoság kiröhögni a kövér...

Bunkoság kiröhögni a kövér embereket?

Figyelt kérdés
Nemtudom számit -e de nagyon kövér emberöl van szo és még alacsony is. Meg elég lusta és elégé vicces feje van .
2009. okt. 30. 14:16
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
79%
Szerintem bunkóság,nem tehet ő arról hogy hogy néz ki...
2009. okt. 30. 14:20
 2/36 anonim válasza:
90%
Hát elég bunkóság!! Előbb tanulj meg írni, aztán röhögj másokon!!!
2009. okt. 30. 14:20
 3/36 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is az, bár más testi "fogyatékosság" miatt is az. Egyáltalán bárkit bármiért kiröhögni bunkóság, kivéve, ha egy nagyképű majom beég... na őt kötelező.
2009. okt. 30. 14:22
 4/36 anonim ***** válasza:
82%
Elég nagy bunkóság, bár inkább a helyedben megtanulnék írni, rádfér.
2009. okt. 30. 14:23
 5/36 anonim válasza:
92%
Igen BUNKÓSÁG, sőt én megvetem azokat akik lenézik, kinevetik, viccelődnek vagy csak egyszerűen bámulják tátott szájjal a kövér, fogyatékos(legyen testi vagy szellemi) embereket.
2009. okt. 30. 14:24
 6/36 anonim ***** válasza:
90%
Igen!
2009. okt. 30. 14:27
 7/36 anonim ***** válasza:
92%
Elég bunkó vagy ha kiröhögöd az ilyen embereket.Szerencsétleneknek megvan a maguk baja.Ilyenkor azt kívánom,hogy az ilyen alakok mint te,egyszer iszonyatosan kövérek legyenek,hogy érezzék azt amit ők!!
2009. okt. 30. 14:28
 8/36 anonim ***** válasza:
91%

Igen nagyon nagy bunkóság, és el se tudod képzelni milyen borzasztóan fáj az annak az embernek! Én miután leadtam 20 kilót diétával, kimerészkedtem a futó pályára hogy a maradék 20 kilót mozgással adjam le, és miközben köröztem és futottam fiatal srácok kiröhögtek a pályán, ahogy alhaladtam mellettük fingó hangokat adtak ki a szájukkal és hangosan röhögtek. Képzeld el, hogy rengeteg kínlódás, lemondás és áldozat, lelki-testi megterhelés után ahelyett hogy elismerő tekinteteket és szavakat hallana és látna az ember hogy "ez igen, kövér de tesz ellene!" ehelyett lealázzák az embert... nincs elismerve a munkája... pedig nagyon nehéz lemondani a kövérségről, az ételekről, a lustaságról, életem egyik legnagyobb kihívása volt....

Tök mindegy, hogy azért kövér az ember mert hormonális gondjai vannak, vagy mert nagyon sokat eszik és nem mozog, előbbi betegség, utóbbi függőség, úgyhogy én úgy gondolom ez olyan mintha egy tolószékes embert röhögnél ki azért mert nem tud járni! Mérhetetlenül szánalmas és undorító dolog!

2009. okt. 30. 14:29
 9/36 anonim válasza:
92%
sajnos az ilyen felfogásu emberek miadt már a gyerekek is kigunyolják,csufolják a fogyatékos vagy kövér embereket.Én is kövér vagyok de érek annyit söt többet is mint azok akik nevetnek rajtunk.Csak sajnálni tudlak.Remélem egyszer átéled milyen másnak lenni és hogy kinevetnek,mutogatnak rád és megjegyzéseket tesznek rád
2009. okt. 30. 14:30
 10/36 anonim ***** válasza:
90%

Igen, szerintem is bunkóság bárkit is kiröhögni. Nem tudhatod, ő épp miért olyan. S ki tudja velünk is mi történhet! Gondolj bele a fordított helyzetbe, neked, hogy esne, ha röhögnének rajtad? Nem tudhatod, lehet épp vmi betegsétől hízott el, nem pedig a lustasága miatt!!!

Szégyellhetik magukat azok az emberek, akik másokon vidulnak!

2009. okt. 30. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!