Bunkoság kiröhögni a kövér embereket?
Egyetértek én is. Sőt, én azt mondom, hogy a kövéreknek nem 15, de még 5%-uk sem olyan, aki nem tehet róla. Jó, ha 1-2% az, aki önhibáján kívül kövér.
A többi meg igenis tehet róla. Nem kell annyit enni, többet kell mozogni. Ennyire egyszerű a dolog.
A többi csak üres kifogás részükről. Persze kiröhögni nem kell őket. Az ő életük - úgy teszik tönkre, ahogy akarják. Én nem szoktam beleszólni.
"""Egyébként én nem látok benne bunkóságot.Az ember érezze jól magát.Tudjunk nevetni magunkon is,meg egymáson is.Az élet szép:D"""
De nem nekik.Az ember nem tud nevetni magán ha mindenhonnan azt veszi le hogy utálják.Én átéltem ezt,de nem kívánom senkinek se,
Mert egyszerűen borzalmas,fájdalmas,megszégyenítő,és undorító érzés.
Hogy nevetnek rajtad,azt se tudod miért kell ezt tenniük csak gúnyolnak,gúnyolnak amíg éjszaka zokogva nem zuhansz a párnák közé.Tudod,azok ott RAJTAD nevettek és nem VELED.
Nem lehet hibáztatni hogy miért nem tettem ellene,7-10 évesen még nem igazán értettem hogy miért bántanak állandóan.
Igen elég nagy bunkóság bármiért is gúnyolni valakit.Mondom inkább úgy hogy Kegyetlenség,vagy ostoba,kárörvendő szórakozás.
"Mert egyszerűen borzalmas,fájdalmas,megszégyenítő,és undorító érzés."
Ha ennyire rossz érzés, akkor eggyel több indok, hogy tegyen ellene az ember. Ha engem érdekelne, hogy az emberek kiröhögnek a kövérségemért (mint ahogy nem érdekel a véleményük, meg kövér sem vagyok), akkor nyilván keresném az okát, hogy miért teszik ezt. És gyanítom mikor ránézek a mérlegre, vagy bele a tükörbe, gyorsan rájövök az okára is.
Onnantól meg már csak rajtam múlik, hogy meddig röhögnek.
Amikor eszem a süteményt, a fagyit, a pizzát meg a nasit, akkor elgondolkodok rajta, hogy valószínűleg ezért röhögnek, nem? És máris félreteszem ezeket, és előveszek helyettük pár almát, meg mondjuk elmegyek kocogni egyet.
Ennyire egyszerű a dolog.
Én soha nem tudtam együttérezni azokkal, akik a saját hibájukból olyanok amilyenek. Főként pedig akkor nem, ha meg sem próbálnak tenni ezellen.
Egyszerűen nem tudom őket sajnálni. Sőt, nevetségesnek is tartom a gyengeségüket. Ugyanígy a dohányosokat meg az alkoholistákat is kiröhögöm meg megvetem.
Elég tájékozatlanok vagytok hízás terén.
Az ember tényleg elhízHAT ha sokat eszik,de ez igazándiból genetikától függ.
Ezt úgy értem,hogy minden embernek más az anyagcseréje,
van aki megeszik egy egész doboz csokit és egy dekát nem hízik,de van aki bekap egy fél darab gumicukrot és már hízott egy kilót.
Ez egyáltalán nem attól függ hogy mennyit eszel,hanem attól hogy MIT.
Chips.Hamburger.Csokoládé.Gyros.Cola.Kenyér.Szörpike.Azok az ízesített zabpelyhek,mint az a béna csokinyuszi vagy a barna kutya.Sültkrumpli.Disznóhús.Lóhús.Töpörtyű.Vaj.Só.Pizza.
Otthon sült sütemény.Palacsinta lekvárral.
Előzőnek:
Tudod az emberek különböznek.Ahogy a lelki erő is különbözik.
Arra nem gondolsz hogy
"Hééé,talán azért nem tesznek ellene mert nem maradt lelki erejük hozzá?Nincs már elég erejük hogy teljesen megváltoztassák az életüket?"
Persze meg lehetne.De nem vagyunk egyformák.
Nekem van elég erőm,de addig nem vagyok hajlandó,lefogyni,megszépülni,és kicsinosodni,amíg csórón a Nyóckerben lakom...
"de van aki bekap egy fél darab gumicukrot és már hízott egy kilót"
Az azért roppantmód ütős lenne ám! :))
Tudod, az ilyen eseteket az elhízottak többsége csak beképzeli. Azt mondja magának, hogy attól hízott, hogy megevett pár apróságot.
Mindeközben egy fenét. Egyszerűen csak nincs tisztában az emberi szervezet működésével - többek között a sajátjával sem.
Az meg, hogy nincs ereje már rá, hát nem az én bajom. Mindenki a saját cseresznyéjének a pogácsa. Ennyi erővel sajnálhatjuk szegény dohányosokat hogy nincs erejük leszokni meg ellentmondani a bagónak. Pedig az is az ő bajuk.
Ja, és köszönöm minden kedves elhízott fórumozónak az eddigi lepontozásokat. Az ezutániakat pedig előre is. Biztos könnyebb volt nyomni egy klikket a fotelben ülve, mint kocogni negyed órát, mi?
:DDD LOL
"fél darab gumicukor"
Lehet hogy eltúloztam,de ez sajnos még nagyon is igaz...más ember,más anyagcsere...
Szerintem hagyjuk abba a vitatkozást...mert ez még akár évekig eltarthat...
Mindenki a saját igazát akarja bizonyítani,de azzal senki se törődik hogy egyáltalán mi az igazság...
"Nekem van elég erőm,de addig nem vagyok hajlandó,lefogyni,megszépülni,és kicsinosodni,amíg csórón a Nyóckerben lakom..."
ATTTYAÚRISTEN!
Ezzel aztán jól megadod a világnak, amit érdemel.
Persze ha adnék neked egy házat a Rózsadombon, biztos kicsinosodnál. Ennyire béna érvelést a fogyókúra/igényesség ellen még nem is hallottam.
Ez olyan, mintha azt mondanám, amíg ilyen szar munkát kell végznem, bizony nem mosok fogat! Ezzel aztán mindenki jól jár. LOLLLLLLLLLL!
Hát igen,a Rózsadombon inkább elkezdeném.
Nem vagyok hajlandó itt leélni az életem vagy elkezdeni bármit is.Egy éve megerőszakolták az egyik barátnőmet.Ő elég csinos.Igenis van okom,a hasonlat pedig butaság.
Amúgy igényes vagyok,naponta fürdöm,mosok fogat,használok parfümöt,rendben tartom a szobámat,csak éppen kövér vagyok.Állítólag.Csak a combomon meg a seggemen van háj.
Normális vagyok mint mindenki más.Nagyon jól tanulok,vannak nagyon jó ruháim és ékszereim amiket rendszerint lenéznek rólam,félek hogy az utcán egyszerűen kikapják a kiskutyámat a kezemből,féltem anyámat mert késő este jön haza a munkából.Tehát ember vagyok.Nem értem miért kell a hájon fennakadni.
Amúgy ti egy baráti társaságban szoktátok kiröhögni azt az embert ugye?Mert úgy már jellemző rád...minden társaság kiröhög mindenkit és beszól mindenkinek.Arról hogy kövér az az ember biztos hogy tehet,DE arról hogy alacsony,és vicces feje van arról meg végképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!