Bunkoság kiröhögni a kövér embereket?
nagy bunkó vagy kedves kérdező. de biztos hogy rajtad is lehetne röhögni.
tudod!: Senki sem tökéletes!
egy kövér srác
IGEN
az ember soha nem tudhatja, hogy nem-e betegség miatt erősebb testalkatú valaki
Na, most hogy ilyen jól lehurrogtátok a kérdezőt, meg becsméreltétek az írását, szólnék pár szót:
1. Meg kellene tanulnotok olvasni. Talán az még fontosabb is lenne, mint az írás, amit úgy kritizáltak jópáran.
Ugyanis egy szóval sem írta, hogy kiröhögött bárkit is!
2. Kérdezett valamit, ti meg egyből nekiestetek. Ti mivel vagytok különbek akkor?
Igaza van az előttem szólónak. Jó bunkók vagytok! :)
Egyébként én nem látok benne bunkóságot. Az ember érezze jól magát. Tudjunk nevetni magunkon is, meg egymáson is. Az élet szép. :D
Nos igen elég sok kövér ember van az igaz... Amugy vki azt irta hogy "ilyenkor azt kivánom hogy iszonyatosan kövér legyél " vagy vmi hasonlot irt aszem na mindegy hát én nem nagyon leszek kövér mert ismerem azt a két szo hogy mozgás és hogy testedzés. meg nem zabálok anyit :)
Természetesen ha valaki fogyatékos az megint más azok megérdemlik az együtérzést . De ahogy láttom itt is elég sok gép ellöt ülö kövér emberke lehet amint a válaszokbol kiderült :) Na mindegy törölhetö kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!