Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bunkoság kiröhögni a kövér...

Bunkoság kiröhögni a kövér embereket?

Figyelt kérdés
Nemtudom számit -e de nagyon kövér emberöl van szo és még alacsony is. Meg elég lusta és elégé vicces feje van .
2009. okt. 30. 14:16
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
79%

nagy bunkó vagy kedves kérdező. de biztos hogy rajtad is lehetne röhögni.

tudod!: Senki sem tökéletes!

egy kövér srác

2009. okt. 30. 14:39
 12/36 anonim válasza:
85%

IGEN

az ember soha nem tudhatja, hogy nem-e betegség miatt erősebb testalkatú valaki

2009. okt. 30. 14:49
 13/36 anonim ***** válasza:
86%
Tudod mit? Nevess ki minden kövér embert. Éreztesd velük, hogy úgy gondolod, hogy jobb vagy. Hidd el, előbb vagy utóbb, de lesz egy, akin lehet hogy nem látszik, de van izom is, és beveri a képed. :)
2009. okt. 30. 15:13
 14/36 anonim ***** válasza:
84%
Ez a kérdés csak provokáció..
2009. okt. 30. 15:17
 15/36 anonim ***** válasza:
83%
igen, az...a kövérség főleg genetikai "adottság" van, aki egész nap eszik, mégis egy szál bél, és van, aki még a víztől is hízik... ha te is csúnyának születtél volna, magadat is kiröhögnéd?
2009. okt. 30. 15:50
 16/36 anonim ***** válasza:
18%

Na, most hogy ilyen jól lehurrogtátok a kérdezőt, meg becsméreltétek az írását, szólnék pár szót:

1. Meg kellene tanulnotok olvasni. Talán az még fontosabb is lenne, mint az írás, amit úgy kritizáltak jópáran.

Ugyanis egy szóval sem írta, hogy kiröhögött bárkit is!

2. Kérdezett valamit, ti meg egyből nekiestetek. Ti mivel vagytok különbek akkor?

2009. okt. 30. 18:44
 17/36 anonim ***** válasza:
14%

Igaza van az előttem szólónak. Jó bunkók vagytok! :)

Egyébként én nem látok benne bunkóságot. Az ember érezze jól magát. Tudjunk nevetni magunkon is, meg egymáson is. Az élet szép. :D

2009. okt. 30. 18:48
 18/36 A kérdező kommentje:

Nos igen elég sok kövér ember van az igaz... Amugy vki azt irta hogy "ilyenkor azt kivánom hogy iszonyatosan kövér legyél " vagy vmi hasonlot irt aszem na mindegy hát én nem nagyon leszek kövér mert ismerem azt a két szo hogy mozgás és hogy testedzés. meg nem zabálok anyit :)

Természetesen ha valaki fogyatékos az megint más azok megérdemlik az együtérzést . De ahogy láttom itt is elég sok gép ellöt ülö kövér emberke lehet amint a válaszokbol kiderült :) Na mindegy törölhetö kérdés

2009. okt. 30. 18:50
 19/36 anonim ***** válasza:
88%
Igen, bunkóság. De bárkit biztosíthatok, hogy az elhízottak 85%-a (akik nem betegek) igenis tehet róla, hogy hogy néz ki. Én nem tudok rajtuk nevetni, inkább szánakozok. Bocs a kíméletlen kritikáért, de az kövérebb ismerőseim 100%-a egy kisujját nem mozdítja azért, hogy leadjon, se mozgás, se kevesebb kaja, és csak azzal ámítják magukat, hogy ők bizony ilyennek születtek, és nem is esznek sokat (azért egy óriás gyrostál lecsúszik 5 perc alatt). Akinek ez nem tetszik (mondjuk az eddigi ducibb hozzászólóknak), az nyugtatgassa magát továbbra is azzal hogy ez a "hülye liba itt sérteget, holott semmi alapja nincs".
2009. okt. 30. 21:53
 20/36 A kérdező kommentje:
Az utolso válaszoloval mélyen egyetértek mert a fogyatékosokat akik NEM tehetnek rola foglalkozok velük és ellenben a töbiekel nem röhögök rajtuk de a sok már elnézést bunko kövér ismerösömön szoktam röhögni föleg mikor ki is provokálják. Amugy meg fiu vagyok nem lány :)
2009. okt. 31. 06:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!