Bunkoság kiröhögni a kövér embereket?
Nem értem hogy miért nem tudod a dolgokat felfogni.
Értsd meg végre,nem mindenki egyforma!
Neked is hatalmas hibád van.Az a legnagyobb hibád,hogy csak magadat nézed,és nem akaródzol felfogni végre hogy nem te vagy az Alfa és az Omega,az alap hogy milyennek kell lennie az embernek,mindenki más ezt ideje lenne elfogadnod.
Az,hogy te másképp reagáltál a halálára mint én,teljesen normális.Nem éri meg vitatkozni rajta.
Megjegyzem szerintem a Szívfájdalomnak ez a módja még midig jobb volt mint hogy megöltem volna magam.Vagy nem?
Ne a kövéreket szidd,mert nincs semmi közöd hozzájuk.
Mert gondolom a te családodban egyetlen egy kövér ember sincs akit szeretnél,hidd el ha lenne másképp vélekednél.
A kérdésedre válaszolva:(miért jó ez nekem stb.)
Nem jó.Egyszerűen csak másképp dolgoztam föl.Hadd mondjak egy elég kielégítő példát.
Van olyan férfi,akit ha dob a barátnője iszik mint az állat,és van olyan aki össze-vissza kúr mindenkivel mindenfajta védekezés nélkül,ki tuja hány millió fertőzést összeszedve.Vagy a pasi dobta a nőt?Van olyan Nő aki összevissza zabálja az édességet,és van olyan aki egész nap szappanoperákat nézve bömböl a képernyő előtt.
Az embernek nem csak józan esze van,hanem érzései is.
Bunkóság, még akkor is, ha a kövérségéhez vicces fej társul.
Undorító valakit csak a külseje alapján megítélni, nagyon felszínes, sekélyes és unintelligens gondolkodásra vall.
Ez igaz a sovány emberekre is: őket is genya dolog csúfolni, csontkollekciózni.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!