Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan fogom túlélni a középsu...

Hogyan fogom túlélni a középsulit?

Figyelt kérdés
Nagyon élénk fantáziám van. De tényleg. Ebbe most nem akarok részletesen belemenni, de ha mond valaki valamit abba akármit bele tudok képzelni, és nevetni rajta. Ebben csak az a baj, hogy a mostani osztálytársaim megszokták, és velem nevetnek ha megmondom nekik mire gondolok, viszont vadidegen emberek hótziher, hogy őrültnek néznének. A másik, ami aggaszt még ezzel kapcsolatosan,hogy mindig nevetek. Ilyen emberekkel vagyok körülvéve, viccesek, nevetősek, én is egy lettem közölük. Viszont megint, idegeneknek furcsa lesz, hogy mindig full boldognak látszok. Nem mellesleg szarkasztikus vagyok és simán, gondolkodás nélkül rá tudok vágni olyan dolgokat más emberek mondataira, ami eléggé bántó és nem győzök utána bocsánatot kérni és mondani,hogy nem gondoltam komolyan. Borzalmas a természetem. Tippek? Ne beszéljek velük? Keressek egy embert akivel haverkodjak? Ja, van egy slusszpoén, szinte csak fiúkkal jövök ki jól. Lány vagyok, de nem találom meg a közös hangot a lányokkal. Most így nem tudom elképzelni, hogy első nap a csibetáborban, én meg berobbanok a srácok közé és így 'Hello, nem pasizni akarok, hanem barátkozni, vállalod,hogy elviseled minden hülyeségemet és leszel a puszipajtásom?' Nem. Ez csak szimplán rossz.
2013. márc. 7. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Sziaa :) én is iylen vagyok mint te :D nagyon sok hülyeséget össze tudok képzelni, és imádok mosolyogni/nevetni/hülyéskedni... még akkor is amikor amúgy sz*r kedvem van. Sok tanárom is megjegyezte már, hogy kimeríthetetlen fantáziám van, és hogy ez szuper dolog. :D Így én inkább pozitívumnak fogom fel. A mostani osztályomban is megtaláltam a magam kis körét, 2 fiút akikkel mindenféle baromságon tudunk nevetni. :) Ne félj a középsulitól :)
2013. márc. 7. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Minden ilyen "problémád" elmúlik,ha bekerülsz egy olyan sz___r osztályba,mint én..-->ez a pesszimista válasz.ja és állítom többet nem nevetnél.

Amúgy ha nevetsz meg tényleg ott van a humorod,és a többiek ezt venni fogják(a többség veszi,ha látják,hogy nyitott is vagy),akkor befogadnak.

Mindenesetre állítom h velem ellennél,mert én is elképzelek sok hülyeséget XDD meg szívesen röhögnék sokat..dehát ezekkel???!!

17/L

2013. márc. 7. 22:28
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

én is ilyen voltam és lett egy ugyanilyen osztálytársam

csak második évben barátkoztunk össze, de behoztuk a lemaradást

nem kell aggódnod

egyébként nekem még most is a mindennapjaim részét képezik az általános iskolai barátaim, pedig lassan 10 éve volt :)

Nem lesz semmi gond. Ne aggódj :)

2013. márc. 8. 12:52
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Ugyanilyen vagyok mint te. O.o :D Szerencsére nekem a legjobb barátnőm is ilyen, szóval megtaláltuk a közös hülyeséget .. (csak hogy a témához kapcsolódjon) De péládul, más szakkörökön, ahol annyira nem ismernek, ott engem hisznek a csendes jó kislánynak. Pedig lenne ott társaságom, mármint néha rajtuk is látszik, hogy van humoruk, de még is félek, hogy ha megismerik az igazi énemet akkor inkább 1) megijednének tőlem 2) bolondnak tartanának, ami nem zavar annyira. Most kerültem új osztályba, hála istennek, hogy jött velem 6 volt osztálytársam, köztük LB is, de másokkal nem is vagyok annyira jól el. Ennyire sok az olyan savanyú, életunt ember? :C
2013. márc. 8. 15:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Azóta kiderült, hogy a legjobb barátomat is felvették ugyan oda, ahova engem. :D LESZ TÁRSAM. YEEEY. Köszi a válaszokat, love you all.
2013. márc. 8. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:

én pont ugyanilyen voltam.

aztán egy olyan osztályba kerültem,ahol tök egyedül voltam,nem jött az osztályomból senki sem..

Azóta nem nevetek a suliban.

2013. ápr. 4. 22:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült túlélned a középsulit? túl élted a közép sulit?
2021. dec. 15. 11:27
 8/9 A kérdező kommentje:
szar volt de tuleltem
2022. jan. 2. 00:10
 9/9 anonim ***** válasza:
És mit tanácsolnál magadnak utólag? Hátha segít valakin.
2022. jan. 2. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!