Mikor lesz picit jobb? Hogyan lehet ezt a nehéz időt túlélni?
Két gyermekem van, a nagy 25 hónapos múlt a kicsi 4 hónapos lesz.
A naggyal semmi gond, kis hiszit előfordul.-A kicsi nyugodt baba volt,az első három hónapban, evett-aludt-nézelődött,majd kezdődött minden előről. Persze kis nyügősség néha előfordult.
Napra pontosan 3 hónapos volt,mikor ahsról hátra fordult, na azóta kis tébolyda lett a lakásunk. A kicsinek semmi nem jó,nem bírt visszaforulni,így volt ám sírás, a babakocsit utálja, addig jó,míg elmegyünk a boltba, meg délután kicsit levegőzünk. Uána 3,5 hónaposn már vissza is tudott fordulni, örültem,mert azt hittem könnyebb lesz. De nem,mert jött a fogzás, állandóan rágja az öklét, még mindig sokat sír, és erre most több,mint egy hete háj a hasa,és semmi nem jó neki. Éjszaka is félóránként óránként ébred,már mejd összeesek a fáradságtól. Napközben is nehezen alszik el,vagy simizni kell a hátát,vagy a popóját picit lökdösni(hason alszik). Fáradt,kétségbeesett vagyok, mert egyszerűen nem látom a végét,mikor is kerülünk ki a mókuskerékből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!