Édeskömény vagy kamilla tea jobb a baba hasfájására? Adhatom mindkettőt, vagy csak egyiket, egy 5 hetes babának hány ml-t lehet adni egyszerre és hányszor?
Én Az édesköménytől jobban kínozni fogják a szelek.Ezért én a kamilla teát javaslom,ez megnyutatja a pociját.Az infacolt,vagy a espumisan cseppet még nem próbáltad?Vagy nem szeretnél ilyesmit adni?
A kislányom is nagyon hasfájós volt,de nekünk semmi nem használt igazán.Sajnos 12 hetes koráig így teltek a napjaink.
édeskömény teát adhatsz hasfájásra.
a kamilla tea gyulladáscsökkentő hatású, teljesen értelmetlen hasfájásra adni. ha teszel bele cukrot (1dlbe 2 mokkáskanál cukor) akkor hashajtó hatású (a cukor felel az erjedésért, nélküle pont az ellenkező hatást tudod kiváltani, szorulása lesz a sima kamilla teától), de csak havonta 3x szabad adni a babának kamilla teát mert nagyon szárítja a beleket, ha hosszabb távon kapja, tönkreteheted vele a bélrendszerét.
tehát édesköményt adhatsz hasfájásra, kamillát cukorral szorulásra, de csak alkalmanként.
egyébként a sima édeskömény teát 3 hónapos kortól adható, vannak kifejezetten csecsemő teák, ebben nagyon kevés édeskömény van és icipici kamilla, így ezeket lehet rendszeresen is adni ilyen picinek.
de érdemes kipróbálni a pocakfájásra való készítményeket, pl. infacol, angolvíz vagy van gyógyszertári kevert is, ezt orvos írja fel receptre, ezek tényleg erre vannak kitalálva, nagyon hatásosak
előző vagyok.
a lényeg lemaradt, vegyél szélcsövet, ez segít távozni a szeleknek, semmi felesleges készítménynek nem kell így átmenni a belein!
kamillával tényleg óvatosan bánj
Sziasztok!
Én az Infacolt ajánlom! Nekünk bevált! Etetés előtt kell adni a kicsinek, és nekünk már az alkalmazás után sokat segített!
nem ettem se tojást, se zöldségeket, se gyümölcsöt.
amin napok óta élek az a diétás kenyér, egy szelet felvágottal.
egy hét alatt pedig maximum 1 bögre tejet ittam,de erre is oda fogok akkor figyelni, bár ez napokkal ezelőtt volt, ma biztosan nem ettől fáj már a hasa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!