8 hetes baba hány ml kamilla teát ihat 1 nap?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 19:57
1/7 anonim válasza:
szia,a kamilla teával azért vigyázz,miért akarod neki adni?sokáig folyamatosan ne add,mert kiszárítja a beleit.sajnos tapasztalatból mondom.ellenben ha nincs széklete akkor nagyon hatásos egy kis cukorral.milliliterbe nem tudom mennyi mert én megcsináltam olyan 50-60 ml és amennyit kért annyit adtam belőle neki.
2/7 anonim válasza:
Módjával ,mert az ellenkezőét válthatja ki !
3/7 anonim válasza:
Ha szopik, akkor nem kell Neki tea. Csak a cici.
4/7 anonim válasza:
Én is tapasztalatból azt kell írjam, mint az első: hosszú távon vigyázni kell vele, szárítja a beleket, így még jobban székrekedéses lehet a baba. Én csináltam egy pici Avent cumisüvegbe (125 ml-es) egy kiskanál cukorral, és egész napra elosztva párszor megkínáltam, amikor nem tudott kakilni. Egy nap alatt kb. ennyit majdnem mindig eliszogatott.
5/7 anonim válasza:
Barátnőm 1 éves fiai csak kamilla teát isznak a kezdetektől.(Tápszeresek voltak mindig.) Se víz, se más tea nem kell nekik. Igaz nagyon hígra készíti, de akkor is kamilla. Semmi bajuk tőle. Annyit iszak, amennyi jól esik nekik.
6/7 A kérdező kommentje:
Nehezen kakil,csak tápszeres és ezért kérdeztem.Még csak 3 napja adom neki,de már többféle tapasztalattal találkoztam és elbizonytalanodtam.Első nap 200ml is megivott egész nap,lett is eredménye,tegnap már kicsit kevesebbet,ma meg én is a kis aventesbe 125ml-t.
2010. szept. 19. 21:52
7/7 anonim válasza:
Kislányom tápszeres volt. Szorulásos.
1 dl kamillateába karamellizáltam 1 teáskanál cukrot és az itta meg reggel "éhgyomorra". (Nem mindig fogyott el az egész.) Megoldotta a problémát.
Persze nem minden nap kapta. Egyébként csak forralt vizet itattam vele. Abból viszont sokat. A sok folyadék is könnyíti a kakilást.
Próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!