Minden kamasz fiúval ennyire nehéz? Hogy lehet ezt túlélni?
15 éves, nem akar semmit segíteni, sír, hisztizik. visszabeszél, meg se hallgat. elvárásai vannak de cserébe semmit nem akar tenni. szinte még a boltba se megy el szó nélkül, az esetek 80%-ban felháborodik hogy miért ő.
Tudom hogy én rontottam el valahol, de nagyon. De hogyan lehetne ezen változtatni?
Alapos beszélgetések... Valami csak van, amit szeret és ami motiválja. Ha ilyen nincs, keresni kell.
Drasztikus esetben: zsebpénzt nem kapna, ehet a hűtőből amit talál, mosni nem mosnék rá, szobájához hozzá nem nyúlnék, majd rájönne semmi nem magától lesz készen.
ha 15évesen sír és hisztizik,ott komoly gond van
ha nem akarod pszichológushoz vinni,azt kipróbálhatod,hogy bevezetitek otthon a légyszives-kérem szépen-köszönöm szépen-szereném használatát...addig senki nem reagál a másik mondatára,amíg e szavak valamelyike benne nincs...sokat segít,hidd el,de akkor a csalás többi tagjára is vonatkozik,senki nem kivétel
hát nem tudom én azért a tisztaságra vigyázok de szerintem nemrég lehet h szerelmes volt csak nem úgy végződött ahogyan ő azt gondolta... nekem akkor volt rossz időszakom
amúgy csak egyszer kérdezd meg hogy miért? tán az segít hogy rájöjjön hogy mit is csinál
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!