Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Igazságtalan vagyok?

Igazságtalan vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. A kapcsolatom e 18 év alatt a szüleimmel aránylag zökkenőmentes volt és jó.

Az utóbbi 1-2 évben viszont történtek dolgok, amelyekhez anyám nagyon felnőttlenül és irracionálisan viszonyult. Abban tudnám összefoglalni a történteket, amelyek egy kamasz életében előfordulnak: szórakozás, pasik, alkohol.

Anyám nem tudta kellőképpen kezelni azt, hogy én megváltoztam, és ezért olyan dolgokat csinált, amelyeket azt hiszem soha nem fogok elfelejteni, amíg élek. Apám szerint csak szeretetből féltett engem, és ezzel magyarázható minden próbálkozása, hogy megakadályozzon engem bizonyos dolgokban, de az én szemembe ettől még nem tudok anyámra pozitívabban tekinteni.

Tisztelni fogom mostantól is őt, viszont az érzelmek már részemről soha nem lesznek olyanok, mint régen. Apám szerint ez tévedés, de én egyszerűen már nem tudok úgy érezni anyám iránt, mint régen.

Ha megölel, ha rám mosolyog, ha megpuszil- hidegen hagy.

Tudom, hogy jó szándéka volt....de a meggondolatlansága és az önzősége miatt egyszerűen nagyon sok mindent tönkretett bennem. És ezt soha nem fogom elfelejteni neki.

Tévedek szerintetek ?

2013. márc. 2. 13:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

hát szerintem nincs igazad

majd erre te magad is rájössz pár év múlva

ha meg függetlenségre vágysz, 18 éves vagy, költözz el, és állj meg a saját lábadon

2013. márc. 6. 02:49
 22/24 anonim ***** válasza:
15ös, költözzön el, aztán a saját pénzén annyit iszik amennyit jól esik. nem más pénzén kell felnőttet játszani. már felnőtt vagyok azt csinálok amit akarok! csak adjatok pénzt. kezdjen a kérdező önálló életet és annyit iszik, annyi pasival bújik ágyba amennyivel akar.
2013. márc. 6. 02:57
 23/24 anonim válasza:

Nem mondtál túl sokat ezekkel meg ugye nem szeretnéd leírni, hogy mit tett anyád így nem nagyon tudok segíteni és más se.

Különben is, ezt magadnak kell eldöntened.

2013. márc. 17. 11:46
 24/24 anonim ***** válasza:
22-esnek, Képzeld el ez most nagyon nem jött be, pl. én 16 éves korom óta dolgozok, és mindent magamnak kellett előteremtenem, mert anyukámnak nem tellett egyedül mindenre. Így nyilvánvalóan a hülyeségeimet is én finanszíroztam... de így is mindenbe beleszólt még 18 évesen is.. Ebből következett, hogy fogtam magam és eljöttem otthonról, és ilyen király még sosem volt az életem!!!! Előbb a hátteret nézd meg, és utána beszélj pl. pénzről... mert ugye csak ezt a kifogást találtad, de mi van ha az ő pénzén iszik? Jár el bulizni? Ne haragudj, de egy 18 éves lány dolgaiba, azért már ne legyen ilyen mértékű beleszólása senkinek... aki meg hagyja magát, az a hülye... én is elvagyok, már jó pár éve... nincs aki dirigáljon!
2013. márc. 17. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!