Normális, ha egy 15 éves tini lány egyedül lenne egy éjszakára a szülei nélkül?
Figyelt kérdés
Úgy értem, nem lenne vele senki. Legális ez egyáltalán?2013. márc. 1. 21:12
1/12 anonim válasza:
Miért ne lenne legális? Ha úgy vélik, hogy nem lesz semmi baja, akkor miért ne? Amúgy is valószínűleg aludna... (már ha megbíznak benne)
3/12 anonim válasza:
15 évesen már körbeutaztam a fél világot élsport miatt.a szüleim legtöbbször nem voltak ott.nem kislány már.
5/12 anonim válasza:
13 évesen már magamra kellett főznöm, mert apám állandóan részegen jött haza, volt olyan is hogy haza se jött, mert a lépcsőházban össze esett. Anyukám pedig kisöcsém születésekor meghalt. 14 évesen már én vigyáztam az öcsémre éjszaka. Szóval szerintem ehhez semmi, ha egy éjszakára egyedül hagyod a 15 éves lányodat.
6/12 anonim válasza:
Legális és normális. Egy átlagos tinivel mi baj történhet este?
Megnéz egy filmet, chatel és lefekszik aludni!
7/12 anonim válasza:
9 éves korom óta alszom otthon egyedül, mert a szüleim elváltak, és ha anyának el kellett utaznia néhány napra, akkor napközben apánál voltam, és otthon egyedül aludtam. Nem lesz semmi baja.
8/12 anonim válasza:
persze 15 éves már nem kis lány :D
9/12 anonim válasza:
Tisztelt kérdező, legyen szíves ne nevetessen minket! Ennyi idősen sokan már szinte minden pénteken éjjel nemhogy egyedül alszanak, hanem hajnalig isznak és buliznak... Egyedül otthon mitől kellene félteni?
10/12 Stavros Blofeld válasza:
Legális és normális. Nézz horror filmeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!