Gyermeked mikor kezdett el egyedül, mindenféle segítség nélkül, leírás szerint LEGO-zni? Fiú vagy lány?
Nem a Duplo-ra gondolok, hanem a sima, kis méretű LEGO-ra.
És arra, hogy nem saját alkotást, hanem a prospektus szerint leírást követve.
enyém 3 éves, van egy sima lego kisautója, azt próbálgatja nap mint nap összerakni de mindig kér, hogy segítsek mert nem sikerül.
szerintem még nagyon sok idő az is, hogy ezt az alap formát összerakja, nem hogy bonyolultabbat :)
Mi most szoktunk rá a 2oo + apró darabos legókra járműfélék vam ami kevesebb darabos kis épületke, ezt egyik nap leült a kisfiunk és egyedül könyv szerint megcsinálta. Most 8 éves.
Eddig nem szerette kicsinek egyáltalán nem játszott a legókkal, nem érdekelte. Most ért meg rá.
NÁlatok mi a helyzet ?
Hát erre én is kiváncsi vagyok, nekem 6 éves a lányom, és most karácsonyra vettünk neki Lego Friends készletet. remélem, fog vele boldogulni, és érdekelni is fogja.
Én emlékszem, kislány koromban sokat legóztam, de hogy hány éves koromtól, nem tudom. A kedvencem egy fodrászüzlet volt, azzal még 10-12 évesen is szerettem játszani, de ez nekem a mai világban olyan elképzelhetetlen, hogy egy 10-12 éves lány még hajlandó legyen legózni...
Vagy ne legyek ennyire borúlátó?
A fiam 5 éves.
Tavaly, 4 szülinapjára kapott egy vödör legót, de csak segítséggel rakta ki. építgetett belőle ezt-azt.
Most teljesen egyedül, hibátlanul rakott ki egy kisautót, igaz vagy egy óra alatt.
Épületnek is neki kezdett, az alsó szintéjét rakta össze.
Azért kérdezem, mert nem tudom, hogy érdemes-e már valamilyen tematikus legót is venni neki karácsonyra, vagy várjak vele. Épp tűzoltós korszakát éli, és ilyet kér.
Nekem unokaöcsém 5,5éves és meg tud csinálni egy egyszerűbb autót prospektus alapján. de csak úgy, hogyha teljesen szét van szedve és a legelejéről megcsinálja.
Ha pl kész van az autó, és az én kétévesem kicsit játszik vele és pár alkatrész leesik róla, azt nem tudja visszarakni- teljesen szét kell szedni neki- úgy igen!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!