Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyi pénzt adjak 11 éves...

Mennyi pénzt adjak 11 éves fiamnak születésnapjára?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 18:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
44%
jaj,már meglett tárgyalva rég!!nem látjátok?pénz a legjobb a mai világban,ez tuti!abból azt vesz amit akar!mi is mindergyiknek mindig pénzt adunk!!
2009. okt. 30. 16:47
 42/48 anonim ***** válasza:
20%
aki nem pénzt ad az kommunista,smucik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. okt. 31. 11:31
 43/48 anonim ***** válasza:

SMUCIG

neked is több pénzt adtak ,mint kellett volna!

a pénz szórás helyett tanulhattál volna!

2009. okt. 31. 21:37
 44/48 anonim ***** válasza:
37%

Most lehet hogy lepontoztok..

De egy 11 éves gyerek ha van esze igen is tud bánni a pénzzel én 12 vagyok születésnapomra. 30.000Ft-ot befizettem belőle a suliban a tábort és kész:) meg maradt költőpénznek is :)Azt viszont tudom hogy engem anyagiasan neveltek a kezdetektől.. mindenévben 3x-4x bejárunk egy nagyáruházba nevét nem írom M-betűvel kezdődik.. műszaki cikkek,minden .. Azt akasztottam le amit akartam 20.000-ft ig amit akartam.. mostmár.. többért is ha értelmét látják.. Akinek meg nem tetszik hogy én ő általa ellenék kényeztetve.. hát tartsa meg magának .. ennyi mert mindenki arra neveli hogy mert nincs pénz erre hülyeség.. sokkal jobb lenne ha adnál neki pénzt. és elteszi vagy elkölti ebben korlátozza gyerekeit általában minden szülő..vagy elteszi a pénzét és ha majd valamire kell kapsz hülyeség az egész.. és ha megveszi amit később hülyeségnek tart???! Legalább tanul belőle.. na ennyit a gyors mondókámról

Ádám 12/F

2009. nov. 1. 18:50
 45/48 anonim ***** válasza:
Előző neked igazat adok !De te 21:37 mit gondolsz?honnan veszed ,hogy nem tanultam! inkább tanulj te és ne légy smucik,főleg egy gyerekkel ne!!!!!!!
2009. nov. 3. 15:03
 46/48 anonim ***** válasza:

te honnan tanultad azt a szót, hogy smucik?áruld már el mi a jelenetése.

és aki renedes ajándékot, meglepetést tud szerezni a gyerekének,nem csak egyszerűen megdobja 5-10.000ft-al, az nem SMUCIG!!!

2009. nov. 3. 15:12
 47/48 anonim ***** válasza:
jaj menj már!!! a gyereket ha megkérdezed biztos pénzt kér,vagy talán nincsenek gyerekeid??a smucik szó,hogy fösvény,aki azt hiszi,hogy visz magával valamit a sírba,még ezt se tudod?? sajnos itt elég sok van belőle ,kommunista,zsíros kenyér evő barmok! egyébként már a kérdező megköszönte nekem meg a normálisan válaszolóknak a válaszokat és pénzt adott a fiának!!és igaza volt! te már hiába írogatsz ide.
2009. nov. 4. 11:55
 48/48 anonim ***** válasza:
16 évesen hogy ihat el valaki heti 4000et????????????????????????????????????????? Ki az aki ezt állja? Nem hiszem, hogy annyi zsebpénze lenne, hogy kispórolja magának. Ez nagyon durva!!
2010. márc. 5. 00:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!