Mennyi pénzt adjak 11 éves fiamnak születésnapjára?
Nincs jelentősége,hogy 5 -ös tanuló.
arról beszélünk,hogy GYEREK. és a TE GYEREKED,TE VAGY A SZÜLŐJE. NEKED TUDNOD KÉNE MIRE VAN SZÜKSÉGE. Ezért nem adnék én pénzt a helyedben, függetlenül attól,hogy az én gyerekem hány éves. máskor zsebpénznek, vagy pótlásnak igen. De AJÁNDÉKBA A SZÜLETÉSNAPJÁN NEM.
Lehet maradi vagyok,de nálunk nem volt szokás,hogy a szüleimtől pénzt kapjak, hogy nesze neked fogalmam sincs ki vagy vegyél magadnak amit akarsz.
Az más ha egy másik rokon nem tudja minek örülnék, vagy mi az amivel szívesen foglalkozom és inkább ad pénzt mint,hogy olyat vegyen amit legszívesebben azonnal kidobnék.
Köszönöm a normális válaszolók válaszait! Amit persze lepontoztak a nem normális válaszolók!
Mért kell ebből ekkora ügyet csinálni?
Amúgy 5000 Ft-ot kapott! Ma van a születésnapja!
én nem adnék pénzt a gyerekemnek,azt távolabbi rokonok szokták,akik ne ismerik a gyereket.de te csak ismered?nem?
tudom ,már elkéstem a válasszal.
Konyv, karora, LEGO (5-14 evesig)...stb.
Penz 11 evesnek a szuleitol? Egy szegyen vagy kedves kerdezo!
Nem tudja a gyereked, hogy mit kerjen szulinapjara? Mennyi konyvet olvasott ki eleteben a 11 eves gyereked? Gondolom, egyet se. 5-os tanulo, igazan? Es semmi sem erdekli?:))) Akkor milyen lehet a suliban a tobbi, gyengebb tanulo? Na, ne viccelj, konyorgom.
Nem tudom, hogy miért nem veszitek meg együtt. Én még volt, hogy 18 évesen is úgy voltam vele, hogy -,ha nem ott vettem meg, ahol tanultam, hanem otthon, akkor- jöjjön velem az anyukám. Elmondtam, hogy mit szeretnék, milyet, és ő segített választani. Volt, hogy nem fogadtam meg a tanácsát, de sokszor igen. Természetesen mikor nem, akkor sem haragudott meg, elfogadta.
Vagy még egy ötlet: kérdezd meg, hogy mostanában gyűjt e valamire. Ha igen, akkor nézettek körül (együtt, vagy ő egyedül), hogy mennyiért lehet kapni. Ezután kérdezd meg mennyit sikerült már összegyűjtenie, te pedig kiegészíted, hogy megvehesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!