Egy lány kaphat a 14. születésnapjára epilátort?
szerintem kaphat.
én is azt kaptam. a 14. szülinapomra. xD:D
NEm egészen értem a problémádat: az epillátor miért lenne probléma mind ajándék? Egy 14 éves lánynak ha ez a kivánsága, akkor mi vele a gond? Azt meg végképp nem értem, hogy mi a baj azzal ha az anyjával beszélget a tamponról illetve ha használja -az természetes, hogy az anyjával beszéli meg, és miért ne használhatná. A laptop meg olyan, hogy ha megengedhetik maguknak, akkor nincs semmi gond, gondolom, megérdemli.
Szerintem csak irigykedsz, de nem világos, hogy mi is a bajod.
Próbálj meg beszélni anyukáddal, ha zavar a dolog. Biztos meg fog hallgatni, ha értelmesen állsz hozzá a dologhoz. Elvégre a te tested, és nem tönkretenni akarod, csak szőrteleníteni. Szerintem simán lehet ilyen korban epilálni. :)
17/L
És ha féltékeny leszel rá megkapod azokat a dolgokat? Nem, csak a barátságotok megy tönkre. A márkás dolgok és a laptok, stb. nem tanulmányi eredmény függő. Volt olyan csoporttársam az egyetemen aki sík hülye volt mégis a legújabb Iphone-nal rohangált.
Mellesleg meg gondolom anyukád nincs bent veled amior fürdesz. LEborotválod a lábad és kész. Nem kell ehhez engedélyt kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!