Egy lány kaphat a 14. születésnapjára epilátort?
Igen kaphat epilátort :)
Nekem is van laptopom, szüleimtől kaptam, 23 éves vagyok. Azelött számitógépet vettek nekem, akkoriban még nem lehetett laptopot kapni. A szüleim sem gazdagok, átlagemberek. De mindenki nem tudja ezt megadni a gyerekének, főleg a mai világban nem!
Én is tampont használok, miért is ne, szerintem sokkal jobb mint a betét. Emlékszem akkoriban édesanyám nem engedte hogy használjam, de nem hallgattam rá, és nem bánom. Nem tudom mennyire vagy szőrös. Abban a korban én is csak a hónaljam huztam le, hidd el ha lehúzod a kezedről vagy a lábadról, gyorsabban nő majd. Én is borotvát használok még, de át kell térjek az epilátorra... :)
13-14 éves koromig engem se érdekelt ez a depilálás dolog.
aztán egyre inkább kezdtem járni bulizni stb. anyukám nekem se akarta engedni,mert hogy nem is látszik stb. de aztán beszélgettem vele és rájött,hogy igazából ő is ezt csinálta ennyi idősőn. és epilátort kaptam szülinapomra. sőt jobb mint a borotva,mert a borotvától hamarabb visszanő stb.
ha fürdesz zárd be az ajtót. max utána kapsz egy kis szídástde ugyse tehet semmit.
nem 10 éves vagy már.
ám szerintem kezedről nincs értelme,csak a lábadról.:)
13:49-nek igaza van, nem bébi vagy már hanem fiatal lányka. Mond meg anyukádnak, hogy szeretnéd kipróbálni és ennyi. Egyedül is le tudod szedni a szőrt a hónaljadról, nem kell hozzá statiszta. A kezedről tényleg felesleges.
A tampon...kérj a barátnődtől, próbáld ki és ha bejön akkor mond el anyukádnak. Nem szoktál vele beszélgetni?
13:44-es vagyok.
ha akarod, nem kell elmond a szüleidnek, és huzd le bátran a kezedről meg a lábadrol, a te tested.
Gondolom te is olyan 14 eves körül lehetsz, igy nem igen érted meg, hogy neked miért nincs... de majd ha felnősz megérted. Hidd el, hogy sokszor a szülőnek jobban fáj ha nem tud megadni a gyerekének valamit... ezt akkoriban én sem értettem, de most már értem. Nem mintha hiányt szenvedtem volna bármiben is, de sosem volt elég mit kaptam. Ősrégi a gép.. na és? Működik? Tudsz vele beszélni stb.? Akkor becsúld meg, mert másnak annyi sincs.. tudom vágysz újra, én is vágytam.. És hidd el, többre mész majd az életben azzal, hogy tanulsz, jó eredményeid vannak, mint a márkás cucokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!