Egy lány kaphat a 14. születésnapjára epilátort?
Már bocs, de anyát akkor eléggé felelőtlen.
A borotva halál! akkor járj kozmetikushoz.
tudod, minden egyes borotva használat után erősödik a szőrszál. 2 év múlva úgy fogsz kinézni, mint egy őserdő :|
Ráadásul leshetsz majd amikor begyulladnak a szőrtüszők...
Csak a gyanta! vagy az epilátor... ne csináld :S akkor gyűjts rá, és vedd meg titokban.
amúgy meg a tampon is helyénvaló.. és ne legyél féltékeny, mert az anyukája csak oda figyel a lányára..
és bocs hogy ilyen őszintén írtam ezt le, de így van!
14L
Húúúúúú úristen van laptopja. Nekem 6 éves korom óta van saját gépem, 11 éves korom óta saját laptopom.(jelenleg is van gépem és laptopom is, a szüleimnek is van saját gépük)
A lábamat és a hónaljamat 13 éves korom óta szőrtelenítem, eleinte borotvával, most kozmetikushoz fogok járni gyantáztatni. :)
14 vagyok amúgy.
Tampont nem használok, nem merek. xd
Nekem is mindig megveszik, amit szeretnék, sokszor nem is csak alkalmakra (mondjuk mi névnapot nem ünneplünk, nekem most volt a napokban, anyukámék azt sem tudják mikor van), pedig én tényleg mindig akarok valamit, és általában drága dolgokat. (pfujj, utálom nagyon, hogy ilyen kis d.g vagyok (komolyan) , próbálok megváltozni, de nem megy)
Ne legyél féltékeny a barátnődre, ha szeretnéd borotválni a lábadat, és a kezedet (bár szerintem azt felesleges), akkor beszéld meg anyukáddal, vagy egyszerűen borotváld le, ha már megcsináltad, anyukád nem tud semmit sem tenni. :)
14L
Ha féltékeny vagy a legjobb barátnődre, az nem lehet a legjobb barátnőd.
Ez a fajta féltékenység nem múlik el, ezt tapasztalatból mondom.
18, lány
a legjobb barátnődtől sajnálod hogy van laptopja meg epilátora ?
nem hinném hogy ilyenekkel kellene foglalkoznod.
nyár van, menjetek, érezzétek magatokat jól, strandoljatok... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!