Mit kapjon a lány 6 éves születésnapjára?
Figyelt kérdés
Ötletem sincs nagyon sok minden érdekli így már nagyon sok jó játéka van. Ami nem neki az a hugicának van meg. Ötleteket várok mert hugi is nemsokára 4 lesz.2011. szept. 27. 16:44
1/3 anonim válasza:
Én valami kreatívkodásra alkalmas dologgal lepném meg: pl
- gyöngyékszer vállatka készítéséhez való könyvecske+gyöngyök és kellékek.
- rézkarc készítő készlet
- különböző színű textilfilcek meg csillámok :)
- üvegmatrica festékek
- egy ékszertartó doboz v kincses doboz natúr fából és 1 tégely dekupázs ragasztó + leírás a techinkáról
vagy valami élménnyel lepném meg: pl mozi, színház, cirkusz... vagy egy kedves délután pl cukrászdázás meg könyvesboltban böngészés és ott választhat vmit
ilyesmik.
2/3 anonim válasza:
Társasjáték, könyv, logikai játék, lego belville, vasalós gyöngy, csillámos tollkészlet stb.
3/3 princessluna33 válasza:
én mindig az 5 ezres határ alatt gondolkodom.
szóval vehetsz neki pónit az csak 2 ezer!!!
ne vegyél: 12 forintos babát babaházat 13 forintos óráslovat
mer félóra után eldobja.... szóval ami drágább mint 5 ezer az kidobott pénz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!