Mennyi pénzt adjak 11 éves fiamnak születésnapjára?
Szerintem kérdezd meg tőle mit akar, mire vágyik és ha olyan ami megvalósítható akkor azt vedd meg szerintem, amúgy az én zsebpénzem legnagyobb forrása nagyszülőktől származik, néha tízezret is ad az egyikük, és nem tudom lebeszélni róla hogy nem kell :D én jobban tudok örülni valami olyannak amit régóta szeretnék és semmi kérdés nélkül azt kapom, sokkal jobb mint a pénz. Szerintem ha a te fiad akkor ismered annyira hogy tudd mire vágyik amije még nincs meg, ha pedig nem tudsz ilyet akkor kérdezd meg ha az se akkor maradhat a pénz, szerintem az 5ezer bőven elég talán sok is.
12/F
Az se normális aki 150 ezerért számítógépet vesz!
Szerintem ne pénzt adj hanem élményeket!
Vegyél neki egy hangszert és tanuljatok meg rajta játszani!
Ha pénzt adsz, azzal csak anyagiasságra neveled....biztos vagyok benne, hogy egy 11 éves gyereknek szerezhetsz meglepetést valamilyen ajándékkal.
De az is igaz, hogy a pénz körül forog minden:(
Szóval nem vagyok normális. Köszi.
De írtam, hogy az egész család dobta össze a pénzt, szülinap + kari, szóval....
Számítógép meg sajna kell még a sulihoz is.
A tanár basszus úgy ad házit, hogy "nézzétek meg a neten".
Mintha ez olyan természetes lenne, mint, hogy van otthon zsebkendő.
Tehát egy gépre összedobni nem hülyeség, mert évekig hasznát tudja venni.
Szerintem egy 11 éves gyerkőcnek ne!!!! pénzt adj! Mi felnőttek is örömmel vesszük a meglepetés ajándékot. Nem hiszem, hogy egy ekkora gyermeknek, akinek Te vagy a szülője nem tudod, hogy minek örülne a legjobban, hogy mire vágyna. Borzasztó, hogy manapság mindent forintban mérnek a szülőtársak! Mit szólnátok hozzá, ha az anyák napján a gyerek adna 1.000 Ft-ot a zsebpénzéből, hogy vegyél magadnak olyan virágot, amilyen Neked tetszik? Hát elég furi lenne, nem? Gondolj erre, amikor tanácstalan vagy! A gyerekeket nem az érdekli, hogy a jelenlegi ajándék mennyibe került. Ezt csak a felnőttek tartják számon. Vidd el színházba, annyi jó előadás van, amit ez a korosztály igencsak értékel. Persze ehhez Neked is olyan szemléletűnek kell lenned.Vidd el egy olyan hétvégi kikapcsolódásra, ami csak a családé, érezze a szeretetet, ez a legfontosabb. Kapjon egy kisállatot, akiről gondoskodhat, akit szerethet, kényeztethet. Annyi mindent lehet pénz helyett adni.
Kérlek jól gondold át, ne rontsd el a saját csemetédet!Megszületésekor Rád lett bízva! Ő Téged választott tanítójául. Tanítsd jóra!!!!!!! Szeresd!A lelkét ápold,lesz eredménye.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!