A fiamnak szeretném születésnapjára előadni Siskától a Jön a tré c. dalt, de kéne hozzá egy instrumental. Valaki tud hozzá való alapról linket küldeni, amit letölthetek (youtube is jó)? (Link)
2011. jan. 28. 19:12
1/11 anonim válasza:
Na,sajnálom a fiadat,ha ez a mondanivalód van számára a születésnapjára. De ha ezt akarod,miért nem szólsz ennek a szupercsávónak,biztosan boldogan nevelné a feltörekvő ifjúságot személyesen is.
2/11 A kérdező kommentje:
Forma vagy :DDDDDDD
Am elvakult Siska rajongó...tudom, hogy milyen szövegek vannak (Áll a f.aszom, stb) de most kajak mi bajod van Siskával azon kívül, hogy trágár, meg szexista?
Üdv phííísz :D
2011. jan. 31. 20:41
3/11 anonim válasza:
Miért Siskát?
Siska egy cigányista, anti-magyar trágárszavú csökevény.
Ha már annyira repkedni akar a fiad, hallgasson Fankadelit, ő legalább megmondja a magyarságot rendesen!
4/11 A kérdező kommentje:
FankaDelit is hallgat. Elmondanád, hogy miért cigányista, antimagyar? Mutatsz nekem erre bizonyítékot?
2011. febr. 5. 20:47
5/11 anonim válasza:
Előző vagyok.
Jó, a cigányistára nem tudok, de az antimagyarra tudok, mert rengeteg számában szidja az Árpád-sávot, ami az egyik legnagyobb hazaárulásnak számít..
6/11 A kérdező kommentje:
Rengeteg számában?!
2-ben...az a két szám pedig, pont, hogy hazafi szám...csak más szemszögből...baloldaliból...azért utáljam, mert ő nem jobb, hanem baloldali?
2011. febr. 5. 22:17
7/11 anonim válasza:
A baloldal elásta az országot már eléggél, lásd: MSZP, MSZMP, stb.. :)
8/11 A kérdező kommentje:
Ezért vagyok Jobbikos szavazó...de ha én az vagyok, akkor más aki nem az, már ne is tűrjem meg? Ez a megosztás elv.
2011. febr. 7. 15:43
9/11 anonim válasza:
Körülbelül igen, aki nem tartozik közénk, az nem tartozik, ennyi, azok nem érdemlik meg a mi jótékonyságunkat
10/11 A kérdező kommentje:
Megosztó vagy...ezen szerintem a saját érdekedben sürgőssen változtass!!
2011. febr. 8. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!