Szerintetek anya nem volt velem tul szigoru?
"nálunk is így van kérdező. állandóan balhézok emiatt anyuval mert én 22kor szeretek enni meg most mit foglalkozik ő vele hogy mikor eszek?? aludjon a másik szobában én csak a konyhába megyek ki. remélem a főnöke kifogja rúgni és akkor nem kell neki hajnali 4 kor kellnie és nem fog velem balhézni. és sokkal jobb este netezni meg enni"
ez nagyon röhejes. mondom ezt úgy, hogy tudom, nem épp én vagyok az a gyerek, akikről a szülők álmodoznak.
egyébként ha este 10kor eszel, akkor úgy elhízol mint a szar.
"nálunk is így van kérdező. állandóan balhézok emiatt anyuval mert én 22kor szeretek enni meg most mit foglalkozik ő vele hogy mikor eszek?? aludjon a másik szobában én csak a konyhába megyek ki. remélem a főnöke kifogja rúgni és akkor nem kell neki hajnali 4 kor kellnie és nem fog velem balhézni. és sokkal jobb este netezni meg enni"
Ecsém!Tényleg ilyen kis gonosz szemét sz'ládák a tinédzserek nagyrésze.Kisbarátom nem érdekel h fiu bocsánat kisfiu vagy e vagy kislány,lesz'rom,te belegondoltál abba h miből zabálsz?Hogy miből like-olgatsz a face-en?Belegondoltál abba h miből öltözködsz?H miből van telefonod?Android,iPod,okos tökmindegy,mert ugye manapság ez a nagy divat.Elmondom neked h pontosan anyád pénzéből,azért mert ő gürizik h te élhesd az elkényeztetett gondtalan bulizos flegma sz'ros kis tini emberek életét!!!Ha ö nem dolgozna akkor te elpusztulnál mint a tinik nagyrésze ebben a g'ci társadalomban.Tisztelet a kivételnek de nem neked!!Mert h nem mennél el dolgozni az megint k'rva Isten!!Mert ti mai tinik,azt sem tudjátok h mit jelent a munka fogalma,nézzétek meg egy értelmező kéziszótárban.És ha majd a saját s'ggeden sz'rsz,akkor bele lehet pofázni abba a dologba,amit ugy hivnak h ÉLET!Azt javaslom h előbb nöjjél fel,aztán beszélgethetünk!Mert nehogy azt hidd h valami dudor nött a mellkasodon amit késöbb majd mellnek fognak hivni a férfiak meg a nők is,meg sz'rrá bulizod magadat Siófokon vagy tök mindegy h hol,akkor már k'rvára felnött és tapasztalt ember vagy!!!
Addig megy húzzál vissza Deák' Ferenc Bácsihoz a pólyába,a húszezresek világába,amit a segged alá raknak anyuciék a kétkezü kemény munkájukkal.El lehet gondolkodni,h anyucid nélkül meddig is jutnál!!!
"szóval engem te csak ne sajnáljál mert akkor is meglesz mindenem"
Még 5 éved van vakarni a segged. Aztán rájönnek, hogy vagy vagy 20 éves, és a frász tart el. Ha lány vagy, mehetsz a sarokra, tuti találsz valakit még 10 évre. Ha fiú, nagyobb a ciki. Még a végén dolgozni is kell, és rájössz, hogy már nem is akkora a móka. Élvezd ki én azt mondom! A felismerés fájdalmas lesz, addig is maradj sötétben! Jobban jársz! Amíg rá nem jössz, hogy mekkora idióta vagy, addig legalább nem ér sokk. Utána baromi nehéz lesz a tükörbe nézned.
Te kis élösködőr!!Kihasználod a szüleidet mint a sz'rt!!Elmondom neked én nem töltöttem be a 18-at de már meloztam,még hozzá diákmunkát kerestem!!Annyira jellemző.
Ha anyuci nem hát jöhet apuci!! :D :D ::::D
Hallod haverom,teszed te itt a k'rva nagy vagány embert de apuciék nélkül megdöglenél!!!!!Mert fogalmad sincs h mi az a munka!!Ás remélem h apuci sem fog eltartani sokáig.Tudod egy épp eszü normális szülő nem nyalja kia p'csád életed végéig,ráadásul ha nem tudnád(mint ahogy a tobbi tinitársad,tisztelet a kivételnek)apuciék sem élnek örökké.És rá fog döbbenni h már mennyi idős vagy és még mindig kihasználod őket te kis ny'valyás snkiházi naplopó élősködő kihasználó kis szivtelen szemét troger!MAjd apuci megad mindent nekem!!Ejha!!És mit csinálnál apuci nélkül????Hm?Elmondom neked!!MEGDÖGLENÉL!!!ÉS ebből a fajta tiniből mint amilyen te vagy,hidd el egyre több van!!!ELtartatod a p'csádat és nem szégyenled magad?Mész apucihoz rámosolyogni a két szép szemeddel h megkapj valamit?Ugy sajnállak!!!Istenem!!Sz'r lehet igy élni!!De elmondom neked h az ilyen fajta hát nevezzünk embernek egye fene,amennyire nem tudod a munka vagy a segitség fogalmát annál jobban tudod h mit jelent riszálni a kerek p'csádat Siófokon h valamelyik tetkos narkós BMW diszkób'zis díszköcsög felhúzzon a vastag farkára,h aztán mehess apucihoz azzal a hirrel h terhes vagy.Ehhez értetek!!!Meg like-olgatni!!
Az értéketek egyenlő a nullával!Az állam fölösleges eltartottjai vagytok!!!
Nem vagytok életképesek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!