Miért ennyire szigorú anya?
4 hónapja vagyunk együtt a barátommal és itt szeretne aludni nálam. Anyát megkêrdeztem és teljesen kiakadt.. Most mitcsináljak?:( nagyon szeretem a barátom és ő is engem. Miêrt ennyire szigorú?
17/L
Nos biztos félt, és azt hiszi hogy kislány vagy még.
Megoldás lehet ha te alszol a srácnál.
nézd, 1 év múlva 18leszel, nagykorú - és mellesleg nem csak este lehet szeretkezni, napközben is lehet.
Szóval találni kell megoldást a sráccal hogy mi legyen, szerintem fateroddal is beszélgethetsz, vagy aki még lakik nálatok hogy vigye el jóanyádat 1-2 estére el otthonról.
Nos ha meg nem enged el a gyerekhez, akkor jobban meg kell ismernie anyádnak a barátodat, hogy megbízzon benne.
1. voltam.
Köszönöm. Majd beszélek még apuval is.:)
Csak már 17 vagyok és jó a kapcsolatom anyával. Azthittem van olyan jó h megbízzon bennem.
Persze, megbízik benned de azért az ő szemében mindig is a kislánya maradsz :)
Faterral meg beszélj, talán megértőbb lesz :)
Megint 1 voltam :)
Mert attól, hogy nagylány vagy már, neki még a kislánya vagy ám ! Majd megtudod milyen nehéz nemet mondani a gyereknek, de sokszor muszály ! Lehet sokkot kapott így elsőre, majd lehet, hogy változik. Új, fura neki az egész, félt, hát még, hogy nála és hogy ő megengedi tedd ezt... Ugyanakkor lehet, hogy felenged előbb utóbb és rájön, hogy inkább nálatok, mint máshol, hiszen tudja ő,hogy bárhol megtudjátok tenni azt a dolgot, ha azt akarjátok. Majd beszélj még erről vele, hogy megérted, hogy izgul, nehéz neki, de ez a következő lépés, és neked is nehéz ilyet kérni, érted nehéz neki ilyet engedni.
Valahogy így közelítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!