Hogy/hol tarthatnám a 16. szülinapomat?
Április elsején lesz a 16. szülinapom, és szeretnék tartani egy "bulit". Nem feltétlenül piálósat, mert én nem szoktam alkoholizálni, de felőlem a többiek ihatnak...
A lakásunk túl kicsi hozzá, de nincs pofán valamelyik barátnőm lakását "kölcsönkérni".
Adnátok ötleteket, hogy hol tarthatnánk, vagy miket csinálhatnánk, ilyesmi?
Nagyon szépem köszönöm előre is! :)
16L
attól függően, hogy hányan vagytok, ha nem lenne nagy tömeg, hanem szűk körben ünnepelnél, akkor még teázókat tudok javasolni. rengeteg van a városban, sok nagyon hangulatos, és vannak helyek, ahol ki lehet bérelni elkülönített helyeket is, úgy, hogy lefogyaszthatóan, tehát ha kb. mindenki vesz valamit, már meg is van :)
érdekel ilyen?
utolsó vagyok:)
ezesetben tudom ajánlani a Zöld teknős teházat, vagy a Sirius teaházat :)
interneten mindkettőt megtalálod :)
pidzázóba? grat..
a teaház az egy nagyon jó ötlet, én még ajánlanám a vörösoroszlánt, ami spec a kedvencem :)
amúgy meg kibérelni ki tudtok egy sima termet is , ahova olyan zenét visztek, amilyen akartok, cask ti vagytok, stb... keress rá, hogy terembérlés :) és sztem biztos nem olyan drága :)
a másik, amit nagyon tudok ajánlani, hogy a lasergame-be tartsd!! irtó jó, ilyen csapatjáték, keress rá :) a westendhez van közel, és nagyon jól lehet szórakozni :) egyk bnőm sznapja is ott volt :) maj írd meg nekünk, mire jutottatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!