Hogy/hol tarthatnám a 16. szülinapomat?
Április elsején lesz a 16. szülinapom, és szeretnék tartani egy "bulit". Nem feltétlenül piálósat, mert én nem szoktam alkoholizálni, de felőlem a többiek ihatnak...
A lakásunk túl kicsi hozzá, de nincs pofán valamelyik barátnőm lakását "kölcsönkérni".
Adnátok ötleteket, hogy hol tarthatnánk, vagy miket csinálhatnánk, ilyesmi?
Nagyon szépem köszönöm előre is! :)
16L
Köszi ismét a válaszokat! :)
Budapesten lakom amúgy. :) Nem tudom a szüleim mennyire díjaznák azt, hogyha kibérelnénk valamit, mert ugye pénz... nekünk sincs túl sok sajnos. :/ Persze nem panaszkodom, mindent megkapok amire szükségem van, de ugye az ilyen kiadások mindig nehézkesen mennek. Majd megkérdezem azért...sosem adom fel. :D
De nagyon örülök, hogy válaszoltok, köszönöm szépen. :)
szerintem a trófeában lehetne :) kaja-pia dögivel ;)
amúgy a 18. szülinapom mekiben akartam tartani, csak sajnos nem lehet :( pedig milyen buli lett volna.. :)
van 4 ismerősöm kapásból, aki április 1-én született, közülük az egyik a legjobb barátnőm. :)
szerintem pedig ha nem akartok helyet kibérelni, sem szórakozóhelyre menni, kocsmázni, akkor az lenne a legjobb, ha nálatok lennétek ideig-óráig, utána pedig együtt elmennétek egy kávézóba, pizzázóba pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!