Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy/hol tarthatnám a 16....

Hogy/hol tarthatnám a 16. szülinapomat?

Figyelt kérdés

Április elsején lesz a 16. szülinapom, és szeretnék tartani egy "bulit". Nem feltétlenül piálósat, mert én nem szoktam alkoholizálni, de felőlem a többiek ihatnak...

A lakásunk túl kicsi hozzá, de nincs pofán valamelyik barátnőm lakását "kölcsönkérni".

Adnátok ötleteket, hogy hol tarthatnánk, vagy miket csinálhatnánk, ilyesmi?

Nagyon szépem köszönöm előre is! :)

16L

2013. febr. 18. 17:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
És nem lehetne vmi éterem szerűt kibérelni olcsón, nem jo az se ha olyan puccos csak eg kis hely zenével, kajával meg üditővel v nem tudom h h gondolod a pias dolgot :-)
2013. febr. 18. 18:32
 12/27 A kérdező kommentje:

Köszi ismét a válaszokat! :)

Budapesten lakom amúgy. :) Nem tudom a szüleim mennyire díjaznák azt, hogyha kibérelnénk valamit, mert ugye pénz... nekünk sincs túl sok sajnos. :/ Persze nem panaszkodom, mindent megkapok amire szükségem van, de ugye az ilyen kiadások mindig nehézkesen mennek. Majd megkérdezem azért...sosem adom fel. :D

De nagyon örülök, hogy válaszoltok, köszönöm szépen. :)

2013. febr. 18. 18:39
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Pesten azért biztos vannak lehetőségek, mondjuk jobban örültem volna h falun laksz, ott tutti h olcson lehet berelni. Tenyleg falun nem lehetne?
2013. febr. 18. 18:41
 14/27 A kérdező kommentje:
Falun? :D Mégis milyen faluba tudnám lecsábítani a barátaim? :D De köszi az ötletet. :)
2013. febr. 18. 19:15
 15/27 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is volt olyan osztálytársam aki Április 1.-én született :DD
2013. febr. 18. 19:32
 16/27 A kérdező kommentje:
Tök menőő. :D Én imádom, hogy akkor születtem. :) De ismerek olyat aki utálja... :S
2013. febr. 18. 19:33
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a trófeában lehetne :) kaja-pia dögivel ;)

amúgy a 18. szülinapom mekiben akartam tartani, csak sajnos nem lehet :( pedig milyen buli lett volna.. :)

2013. febr. 18. 20:09
 18/27 anonim ***** válasza:
71%
Nem olyan falura gondoltam h menjetek el egy falunapra es ropjátok. De bocs én írtam le rosszul :-) Hanem egy kozeli pest meletti etteremre...
2013. febr. 18. 21:02
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. febr. 18. 21:39
 20/27 anonim ***** válasza:

van 4 ismerősöm kapásból, aki április 1-én született, közülük az egyik a legjobb barátnőm. :)

szerintem pedig ha nem akartok helyet kibérelni, sem szórakozóhelyre menni, kocsmázni, akkor az lenne a legjobb, ha nálatok lennétek ideig-óráig, utána pedig együtt elmennétek egy kávézóba, pizzázóba pl.

2013. febr. 18. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!