Hogy/hol tarthatnám a 16. szülinapomat?
Április elsején lesz a 16. szülinapom, és szeretnék tartani egy "bulit". Nem feltétlenül piálósat, mert én nem szoktam alkoholizálni, de felőlem a többiek ihatnak...
A lakásunk túl kicsi hozzá, de nincs pofán valamelyik barátnőm lakását "kölcsönkérni".
Adnátok ötleteket, hogy hol tarthatnánk, vagy miket csinálhatnánk, ilyesmi?
Nagyon szépem köszönöm előre is! :)
16L
Április elsején születél?! :-)
Béreljetek ki vmi kocsma- étterem szerű helyet...
Köszi a válaszokat! :)
A szüleim biztosan nem engednék a kocsmás dolgot... :/
Ne hülyéskedj már... ha egy csapat 16 éves annyira jól mulatna egy mekiben, akkor nem mennének kocsmába, nem mennének bulizni stb. Tehát nem, nem megyünk játszóhőázba, vagy mekis-csúszdás izébe, akármennyire is gondolod azt, hogy 16 évesen mi még pisisek vagyunk.
Azt a tényt teljes mértékben elfogadom, hogy nem vagyunk felnőttek, de még csak 18 évesen sem leszünk azok. Én magam sem érezném magam jól egy kocsmában, vagy egy szórakozóhelyen, mert nem az én világom. Na de azért a játszóház már túlzás -.-"
Köszi, hogy végigolvastad és most gondolkodj el, hogy miért is nézed le azokat, akik talán fiatalabbak nálad. Mert gondolom azért küldesz játszani, mert te pár évvel idősebb vagy és olyan baromi felnőttnek érzed magad. Ennyi, ha nem értesz egyet, az a te véleményed. ;)
Most komolyan mennyi begyepesedett van... játszóház? Nektek meg öregek otthona!
Szerintem akkor kérdezd meg a szüleidet hogy mit javasolnak! Hátha így ők is elengednek...
Hol laksz városban vagy faluban?
Mert azért az sem mindegy. Írd meg hátha segít és mad vmi jó ötletem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!