Terhesség alatt hogyan tarthatnám formában magamat? Az sem lenne baj, ha fogynék, mert van miből!
Terhesség alatt nem szabad fogyózni, mert veszélyes a babára nézve!
30+4 hkm
Ez hajlam kérdése (is). Oda tudsz figyelni, minden csak RAJTAD múlik.
Én világ életemben hízékony voltam, mikor terhes lettem is kövér voltam. Októberben elkezdtem fittneszezni, januárban pozitívat teszteltem. Na mondom ennyit a tornáról.
Akkor voltam 174cm és 90kiló.
Tudtam, hogy nem szabad sokat híznom az egészségünk miatt, és féltem is nagyon. Aztán az elején olyan étvágytalan voltam, hogy leadtam 5 kilót.
Holnap töltöm a 36ik hetet és még mindig kevesebb vagyok 2 kilóval mint a kezdetekkor.
Nem koplaltam, nem éheztettem magam. Egyszerűen csak a nasit totál száműztem. Ha nagyon rámjött akkor műzlit ettem joghurttal, és mivel itt volt a nyár ezért gyümölcsöt gyümölcsel. :)
Oda kell figyelni, és meg kell tudni állni a nagy zabálásokat és nassolásokat. Persze ha volt/van itthon süti akkor eszek belőle, csak mértéket tartok mindennel.
Nekem így ment....
Sok sikert!
36hkm
A cukrosoknak írnak elő napi 100-200 gr-os szénhidrát diétát. Sógornőm (szintén dundi volt terhesség előtt-alatt) 12 kg-nál tartott a 30. héten, majd miután ilyen diétát kellett tartania, leadott 2-t. A baba makkegészséges lett.
Szóval én is azt javasolnám, amit az utolsó írt.
De semmiképp ne éhezz, és amúgy meg a lányod 1 éves korára leadtál mindent, az nagyon jó! Az nem sok idő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!