Kismamák, a terheléses vércukorvizsgálatnál milyen formában vették le a vért mielőtt megittátok a cukros vizet? Ujjbegyből?
Nem mondták el milyen arányban kell inni, de azt a gyógyszertárban úgy is elmondják.
Ez a 2.terhességem, akkor is így csinálták a vizsgálatot, csak akkor még nem voltam teljesen képbe, hogy ezt hogy szokták, most viszont már tudom, hogy ezt nem így kell. Rákérdeztem, hogy nem kéne előtte vérvétel, de azt mondta a nő, hogy nem dehogyis...
És akkor én most mit csináljak, én oktassam ki a nővért és a dokimat?
Akkor ebben mi a terhelés? -nem értem-, mert először mikor leveszik a vért (karban a vénából) azt vizsgálják egyátalán terhelhető vagy-e,mert a megengedett határ 3,9-6-ig van. Ha ennek megvan az eredménye elmondják hogy hogyan tovább.Nekem jó volt,így megihattam a cukros löttyöt (ajánlom vigyél hozzá keserű teát,mert nagyon rossz),és 2 óra múlva a másik karnak a vénájából megint levették a vért.
Nekem így csinálták.
24 hetes km
Én azt hallottam, hogy citromlével lehet ízesíteni, így legalább valamennyire iható és az eredményt nem befolyásolja.
(amúgy nálunk nem a cukros lötyi van hanem zsömle és kifli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!