Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel tarthatnám takaró alatt...

Mivel tarthatnám takaró alatt a kétéves fiamat? Állandóan kitakarózik.

Figyelt kérdés
Kétéves a fiam és elrontottam azt, hogy nem tettem hálózsákba kicsi kora óta, így a paplan alól mindig kikeveredik. Éjszaka másfél-kétóránként megyek betakarni. Mire bemegyek előfordul, hogy összegombölyödve reszket, fázik. Van valami tippetek hogy bent maradjon a takaró alatt? Felnőtt méretű már a takarója.
2012. jan. 3. 07:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék!2,5 éves lányom szintén kitakarózik,csak annyi a különbség,hogy NEM fázik(pedig hideg a lába,és mégis szétterülve alszik).Én már biztosan megfagytam volna így!
2012. jan. 3. 07:35
 2/9 anonim ***** válasza:

A lányom is ezt csinálja.Én vastag pizsit adok rá, plusz egy kis bodyt alája, vagy kistrikót, hogy ne fázzon legalább a dereka ha nincs már rajta a takaró.Eddig nem fázott meg.

Amúgy ő hozzá volt szokva a hálózsákhoz, de nem kell neki pár hónapja.

2012. jan. 3. 08:17
 3/9 anonim ***** válasza:
jól öltöztesd fel,és csak egy vékony pléddel takard be.így nem gond,ha nincs rajta takaró.adj rá bodyt,vastag pizsamát,zoknit stb
2012. jan. 3. 08:38
 4/9 anonim ***** válasza:
fiam is kitakarózik éjjel,pedig már be tudja takarni magát éjjel mégsem húzza magára inkább jön közénk.én adok rá egy badyt meg a pizsit zoknit.ha vékonyabba pizsi akkor adok alá harisnyát zokni helyett.a zsákot ő sem tűri meg.
2012. jan. 3. 08:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia! Jól értem, hogy nem lenne hajlandó hálózsákban aludni? Nálunk 4 éves volt, mikor elhagytuk a hálózsákokat, azután már visszatakarta magát a takaróval is.

Kezeslábas polárpizsama esetleg?

2012. jan. 3. 10:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-) hálózsákot nem tűri, vékony plédet nem tűri, most vettünk neki antiallergén felnőtt paplant, vékony pamutpizsibe alszik, trikót már próbáltam alá adni, leizzad, csurom vizes a nyaka, feje. Zoknit elviseli. Igazából meg sosem fázott még, de engem zavagq, hogy átmegyek, ránézek és igy meg-megremeg..mert fázik. Egyébként sokszor, kb.heti 3-szor ő is átjön közénk. Lehet akkor is éppen fázik. :-(
2012. jan. 3. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
hallottam olyant hogy a takarora varrtak kis kötöt, és mikor a gyereket betették az ágyba , pár helyen lazán az ágyhoz kötötték a takarot, igy nem rugta le, csak forgott alatta, a takaro a helyén maradt, esetleg jol törd be a szivacs alá mindkét oldalt szorosan, igy csak forog alatta de nem tudja lerugni
2012. jan. 3. 13:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, kikötni nem merem, hátha bekeveredik alá, de begyűrni beszoktam néha. :)
2012. jan. 3. 14:43
 9/9 Ttimcsi válasza:
Szia! Az én kisfiam másfél éves és nálunk is ez volt a probléma míg meg nem láttam a vásárban és azóta a piacon is a paplan helyetti kezeslábast! Duplafalú vastag meleg! 5500 ftért vettem! Ha hidegebb van pizsamát is adok a badyra, nah meg zoknit is! Nálunk nagyon bevált!
2013. jan. 16. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!