Elbújik a takaró alá, de miért?
Figyelt kérdés
Egy ideje a takaró alá bújik, úgy alszik. És nem értem miért? Ha jó a kedve, ha vitatkozunk, bármi van, ő elbújva alszik el csak.
Mi okozhatja, pedig a sötétben fél, nem bírta a kukucskázást se. Okozhatja, hogy a nagyszülőknél elsötétített szobában néma csendben alszik, ha ott van, vagy már maga az elég, hogy néha nem itthon alszik, hanem máshol(látogatások alkalmával), és olyankor én egyedül intézem a dolgaim, nem vagyok vele?
2011. szept. 12. 12:20
1/4 anonim válasza:
Hát most épp ilyenje van :)
Enyém néha fejen állva próbál elaludni v lemegy hídba :)
Ne tulajdoníts neki semmi különöset, most ez van, aztán egy hét múlva megint más lesz.
2/4 anonim válasza:
Próbálj meg te is sötétíteni neki egy kicsit, mikor leteszed aludni, talán zavarja a fény elalvásnál. Ha a nagyszülőknél így aludt, akkor lehet rájött, hogy mennyivel jobb így! Én se tudnék elaludni világosban!
3/4 anonim válasza:
a párom 28 éves és még mindig úgy alszik h a fejére húzza a takarót :-)))
szerintem semmi jelentősége nincsen
4/4 krisztivan válasza:
Kisfiam térdelve a karjaival is támaszkodva alszik el.Ha neki így jó,miért ne?Szerintem sincs nagy jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!