Ha érzi a kisfiam, hogy kakilnia kell, és elbújik, akkor miért nem használja a bilit?
Általában minden nap azonos időben kakil,bebújik az asztal alá,vagy a kanapé mögé.
Ha mondom neki szaladjunk a bilihez,akkor ráül,de nem kakil,bármennyit is ül rajta,ha ráadom a pelust egyből belekakil.Tehát tudja már tartani a dolgot,de miért nem akar bilibe kakilni?
Reggel,este ráültetem pisilni,az nagy sikerélmény neki
23 hónapos
köszi
valami nagyon zavarhatja,mert amikor a bilibe kakil(nagyon-nagyon ritkán),akkor sír közben,és fognom kell a kezét,pisinél ilyen nincsen,ráül,fél másodperc alatt telepisili és már megy is tovább.
Segít vajon,ha kisgatyát adok rá itthon,és többször átöltöztetem pelus helyett?
Erre a lányom tudna válaszolni. Már 3 éves, a pisi simán megy bilibe, WC-be, de a kaka csak pelusba. Mondtam neki, hogy a télapó akkor hoz csak ajándékot, ha bilibe, WC-be kakál. Erre ő azt mondta, hogy ő szeret pelusba kakálni és az se baj, ha nem kap ajándékot.
Szóval nem erőltetem, úgyis csak este kakál ,akkor meg mindig itthon vagyunk és van pelus. Tudja, hogy nem így kéne, mostmár csak rajta múlik, hogy mikor mondja, hogy nem kér pelust.
Amúgy a kicsik nagyon ragaszkodnak a székletükhöz, emiatt van ez a félelem a bilibe kakálástól.
Köszi szépen nektek is
nyáron sokkal könnyebb volt,nem volt rajta pelus,sokszor sikerült,de most már nem merem,nehogy felfázzon
mindig van valahogy,a nagyobbik fiam egyik percről a másikra lett 27 hónaposan teljesen szobatiszta,hátha a pici is megérik rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!