Csak cicin alszik el lányom rettentő cici függő 19hós, nappal már csak egyszer alváshoz használja de éjszak csak úgy alszik, hogy szoktathatnám le?
A párom is ilyen, pedig már 41 éves :)
Viccet félretéve egy anyukától hallottam, h úgy választotta le a babáját, h azt mondta neki, h a tej megromlik a ciciben, mikor következő alkalommal kérte a gyereke, akkor a körömrágás elleni dologgal kente be. Nem ízlett a gyereknek és nem követelte tovább a cicit.
Sajnos én fél éves koráig tudtam szoptatni, mert akkor beteg lettem és el is apadt a tejem :( Szóval ezért nem tudok daját tapasztalatot mondani.
Nekünk 25 hónaposan sikerült leszokni a ciciről.Igazából elfogyott a tejcsi a ciciből,ezt mondtam és mutattam is neki.Nagyon megijedtem,hogy fogja majd fogadni,de szerencsére simán ment minden.Egy párszor megkérdezte,hogy van-e már benne újra,meg hogy hozzak a hűtőből tejet,és majd beleteszi a cicibe. :)
De elbohóckodtunk rajta,és végül is nem csinált belőle problémát.Azóta sokkal jobban alszik,végigalussza az éjszakákat is.Nekem sokkal nehezebben ment az elválasztás szerintem mint neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!