Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tetszik a keresztnevetek?

Kameko-san kérdése:

Tetszik a keresztnevetek?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor miért nem? (Örülnék, ha a szóban forgó nevet is leírnátok.)
2013. febr. 4. 21:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
100%

Engem Zsanett-nek hívnak,és utálom :(

Zsaninak szólitanak,anya mondja azt hogy Zsanett ha valami rosszat csináltam :)

A hugomat Angélának hívják ,az sokkal szebb.

De a legjobban a Dianna tetszik:)

Fiúk közül pedig Dávid.

15/L

2013. febr. 7. 15:13
 52/72 anonim ***** válasza:
100%

Panna a nevem. Nem szeretem abból a szempontból, hogy mindenki megkérdezi, hogy Anna? Nem, Panna!:D

Becézései... Pankát utálom! De a Pannit szeretem:)

2013. febr. 7. 18:02
 53/72 anonim ***** válasza:
100%
Andi vagyok. Az Andreát szabályosan gyűlölöm, senki sem hív így :) Bemutatkozáskor is inkább Andi-t mondok, kivéve ha komoly a dolog. Ha valaki le Andreáz akkor mindjárt kijavítom. Egyébként Andinak, Andikának, Andici-nak szoktak hívni :)
2013. febr. 7. 18:53
 54/72 anonim ***** válasza:
100%

Énis Zsanett vagyok, és szintén utálom. 14 évig éltem ezzel az utálattal, azóta középsuliba mentem, mindenkivel közöltem, hogy Netti vagyok.

(ha a Bernadettnek Detti a beceneve, nem értem nekem miért szólnak be a Nettire, de az most mindegy)

a tanárok hívnak néha Zsanettnak, de csúnyán nézek rájuk. anyám meg Zsaniz vagy Zsanettoz, mert nem hajlandó elfogadni a Nettit.

Még mindig jobb mintha Fatime lettem volna (azóta is áldom apámat, hogy inkább a Zsanettot választotta..) bocsi ha esetleg létezne valaki a Fatime névvel, de nekem az sem tetszik.

Viszont Nóra, Daniella, vagy Lia nagyon szívesen lennék :)

17Ł

2013. febr. 7. 22:03
 55/72 anonim ***** válasza:
79%
Imádom hogy Marianna vagyok. Nem tudom miért talán egoistán hangzik de olyan elegáns.De a sima Marianntól eret vágok. Mert istenem ez két külön név és igenis számít az a bizonyos "a" betű! A becézésem Manka fújjj. Most komolyan egy szép nevet ilyen gusztustalanul becézni?De mindenki így becéz a baráti és rokoni köreimben.Majd a középsuliban hagyom hogy kitaláljanak valami jobban :)
2013. febr. 8. 15:23
 56/72 anonim ***** válasza:
100%
Én Anna vagyok.Illik rám a jelentése de nem nagyon szeretem.Mondjuk kezdem megszeretni ,de mindenkinek Panka ként mutatkozok be.Azért nem tetszik annyira mert rengeteg Anna van és valamikor az infarktus kerülget amikar azt mondják ,hogy és aki felel az.....Anna (de aztán kiderül, hogy nem én hanem a rajtam kívül 5 Anna közül valamelyik.);)
2013. febr. 8. 17:21
 57/72 anonim ***** válasza:
100%
Alexandra vagyok,szeretem a nevemet de csak becézve,az Alexandra kicsit távolságtartó számomra :)
2013. febr. 8. 17:47
 58/72 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 8. 20:08
 59/72 anonim ***** válasza:
100%
Yvett .. és ki nem állhatom.. otthon Ivi-nek hívnak, amit viszont szeretek a suliban meg: Ivett.. kimondani is szörnyű:D a többiek szerint mondjuk illik rám.. szerintük olyan.. egzotikus:D
2013. febr. 9. 00:02
 60/72 anonim ***** válasza:
100%
Engem Dávidnak hívnak szerintem nagyon jó név, mást nem nagyon tudnék már elképzeni magamnak.
2013. febr. 10. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!