Kameko-san kérdése:
Tetszik a keresztnevetek?
Figyelt kérdés
Ha nem, akkor miért nem? (Örülnék, ha a szóban forgó nevet is leírnátok.)2013. febr. 4. 21:26
21/72 anonim válasza:
Enikő vagyok.
Tetszik mert a környezetemben nem sok van belőle.
Nem tetszik, mert külföldön nem tudják kimondani és sokszor félreértés van belőle.
22/72 anonim válasza:
Orsolya vagyok, gyerekkoromban nem tetszett, de most már megbarátkoztam vele. Előre is bocsánatot kérek az Andreáktól, de jobb, mintha Andi lennék, az osztályunkban öt volt belőle.
23/72 anonim válasza:
Csilla..
És nem..Valahogy nem szeretem nem tudom meg mondani miért :|
24/72 anonim válasza:
Daniella a nevem, és utálom. Csak a becenevem használom.
25/72 anonim válasza:
Mónika vagyok, ebben a formában utálom, a kicsinyítő képző miatt. a Mónit szeretem. de igazából csak a szüleim, rokonok hívnak így, mindenki más a becenevemen szólít, amit párom ragasztott rám :)
26/72 anonim válasza:
az én nevem Éva, és én szeretem...
Egyszerű, rövid de mégis két szótag, megjegyezhető, de nem olyan feltűnő, hogy a "furcsa" név miatt jegyezzenek meg... Szinte minden nyelv ismeri. És nem is nagyon csúfolható név. Mégis jól becézhető. Bár én az Évát használom, a barátaim is úgy hívnak. Régen utáltam a Vicát, de mostanra megbarátkoztam azzal is. Az Évikét viszont nem szeretem.
27/72 anonim válasza:
Magdolna vagyok. Az összes ismerősöm Magdinak hív, a távolabbi rokonok pedig Magdikának, mert anyukám után kaptam a nevem, és így különböztetnek meg. Hogy szeretem-e? Jó kérdés, nem tudom. Különösebb bajom nincs vele, nem gyakori név, és sosem csúfoltak miatta.
28/72 anonim válasza:
Én Kitti vagyok és szeretem a nevem. Nem próbálják becézgetni sem, egyszerű, megjegyezhető.
29/72 anonim válasza:
Dóra a nevem, de mindenki Dórinak hív. Szeretem a nevem, az elemzése is illik rám. A Dóra az valahogy olyan erős és határozott szerintem, és a Dóri meg aranyos, kedves:) 17/L
30/72 anonim válasza:
Nagyon nem szeretem. Zsófiának hívnak, de az én korosztályomban (15 évesek közt) annyi Zsófi van. Persze, illik rám, de a gimnáziumban már a becenevemen mutatkoztam be, vannak, akik nem is tudják az igazi nevem. Szerencsére. Nem szeretem, hogy ennyire tömegnevem van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!