Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tetszik a keresztnevetek?

Kameko-san kérdése:

Tetszik a keresztnevetek?

Figyelt kérdés
Ha nem, akkor miért nem? (Örülnék, ha a szóban forgó nevet is leírnátok.)
2013. febr. 4. 21:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
100%
Réka (ezt használom szóban) és Zsófia. Szeretem őket, mindkettő tetszik. A Réka még nem volt olyan gyakori, amikor születtem, mint most, és ennek nagyon örültem. A becéző formái nem tetszenek és külföldön (akárcsak az előttem szóló Enikő) igencsak bajban lennék, ennyi csak a hátránya.
2013. febr. 5. 15:53
 32/72 anonim ***** válasza:
100%

Krisztina, és én szeretem, illik hozzám.

18

2013. febr. 5. 16:13
 33/72 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Alexa a nevem.

Szeretem, mert nem olyan gyakori, rövid, és szeretem a hangzását is. Azt viszont utálom!!! hogy egyesek nem képesek megjegyezni, hogy az én nevem csak simán Alexa, és nem Alexandra, azt pedig végképp ki nem állhatom, amikor Szandinak szólítanak... :( Az általános iskolai ballagási próbán is a bemondó Alexandraként olvasta fel a nevemet... Ha a valódi ballagáson is így lett volna, én ott helyben elbőgtem volna magamat. Tudom, jelentéktelen dolognak tűnik, de engem ez tényleg bánt.

Egyébként az ismerőseim, barátaim vagy Alinak, vagy Alexának hívnak, a családom pedig szintén Alexának.

2013. febr. 5. 16:15
 34/72 anonim ***** válasza:
100%
Az én nevem Barbara, és hát úgy felesben vagyok vele. Tetszik, de azért szívesebben viselnék más nevet. Meg aztán csak az osztályunkban - velem együtt - négyen vagyunk Barbik.
2013. febr. 5. 17:05
 35/72 anonim ***** válasza:
100%
Angéla vagyok és szeretem, mert a különlegesebb nevek közé tartozik :)
2013. febr. 5. 17:44
 36/72 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Utolsó, nagyon szép neved van!

Én Emőke vagyok, és nem szeretem. egy ideig senki nem tudta megjegyezni, hülye beceneveket adnak, és ami a legrosszabb, néha Enikőnek szólítanak. Nem azért, szerintem szép név, de ha engem így szólítanak legszívesebben megfejelném az asztalt. A saját nevem meg ugye külföldi körben elég bajos.

A Kittiknek üzenem, hogy ismerősömet is így hívják, rokonai Hello Kitti néven szólítják. :D

2013. febr. 5. 18:53
 37/72 anonim ***** válasza:
100%

Miért csak lányok írnak ide? :D

Ádám vagyok, különösebb problémám nincs vele. Környezetemben nem volt csak 1-2 rajtam kívül.

20F

2013. febr. 5. 19:38
 38/72 anonim ***** válasza:
100%

Régebben utáltam, de most már szeretem. Egyébként Réka vagyok :)

Gyakran becéznek Rékunak, Rének viszont a Rékácskát és Rékucit ki nem állhatom.

2013. febr. 5. 19:42
 39/72 anonim ***** válasza:
100%
Adrienn vagyok és szeretem. Szinte mindenki Adrinak hív, kivéve Anyukám és néhány tanárom. Anyu szerint nagyon szép az Adrienn név ezért nem szokott becézni.:)
2013. febr. 5. 19:53
 40/72 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Adrienn név nagyon régóta tetszik.
2013. febr. 5. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!