Kameko-san kérdése:
Tetszik a keresztnevetek?
Figyelt kérdés
Ha nem, akkor miért nem? (Örülnék, ha a szóban forgó nevet is leírnátok.)2013. febr. 4. 21:26
42/72 anonim válasza:
Melinda. Nem egy veszettül tömegnév, de nem is különleges... Unalmas. Sokan nem is becézik, az meg olyan rideg nekem... Melcsi meg Linda (anyának Lindus) szívesen vagyok, meg lassacskán nem kapok totális homloklebenyi apokalipszist a Melitől, de azt régen nagyon utáltam. Most is csak az szoktat vele össze, hogy a gimiben az osztályfőnököm így hív. (:
15/L
43/72 anonim válasza:
Nóra vagyok, és mára már megbarátkoztam vele :) Ha valakivel közelebbi, közvetlen kapcsolatban vagyok, akkor Nóri, a Nóra túl komoly.
44/72 anonim válasza:
Nem tetszik. Beatrix vagyok de Beának hívnak
45/72 anonim válasza:
Emília vagyok. Nincs semmi bajom vele.. viszont a becenevemet nagyon szeretem, Emi. :D Szinte mindenki így hív, a tanárok meg a rokonaim néha "Emikének", de már megszoktam.
46/72 A kérdező kommentje:
Az én becenevem is Emi. :) Ezt szeretem, csak nehéz rászoktatnom a többieket. :)
2013. febr. 6. 18:15
47/72 anonim válasza:
Annamária vagyok, nekem nagyon tetszik :)
48/72 anonim válasza:
Mihari a nevem és nem szeretem, mert mindig összekevernek egypofaszakállas, macskamegerőszakoló majomemberrel.
49/72 anonim válasza:
Zoltán vagyok, túl komoly. A becézése meg sz.r :D Zoli, Zolcsi stb. Talán a Zolo :) De a drága oszttársaim elneveztek Zsoltnak és így hívnak mindig :) 1 fokkal jobh
50/72 anonim válasza:
Az én kislányomat Liának hívják. Még nem tud nyilatkozni, hogy szereti e a nevét, de ha kimondom, hogy "Lia" mindig mosolyog, remélem szeretni fogja majd idősebb korában is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!