Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem merek telefonálni?

Miért nem merek telefonálni?

Figyelt kérdés

Elég hülye kérdés...:

Egyszerűen nem merek telefonálni sokszor. Persze a barátaimmal, családdal igen, de mondjuk egy fiúval sokszor nem. Élőben teljesen elvagyok, nem vagyok annyira zavarban, mint telefonban... Neten is simán elbeszélgetek.

szerintetek mitől van? ÉS mit tehetnék ellene?

2013. febr. 4. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez van, utalok telefonalni. SMS, Skype meg hasonlo dolgok johetnek csak ne kelljen telefonalni.
2013. febr. 4. 17:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül, de azért nem jó, hogy többeknek is vannak ilyen gondjai. :/ Köszi a választ! :)
2013. febr. 4. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 vagyok, és még mindig utálok telefonálni :) SZázszor inkább a net, vagy inkább személyesen. Nem bírom, hogy nem látom azt, akivel beszélek :) Szóval megértelek. ETtől függetlenül persze, telefonálok, az élet része. Megtanulja az ember elnyomni. De soha nem lez első választásom ez az eszköz :)
2013. febr. 4. 18:36
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi neked is! :)

Kicsit én is kezdek már fejlődni, próbálom feloldani a feszültséget magamban, és nem foglalkozni a kisördöggel a fejem fölött, aki azt súgja, hogy félnem kell. Remélem egyszer tényleg normálisan tudok majd telefonálni, hiszen, mint mondtad, kedves második válaszoló, az élet része, és elkerülhetetlen. :)

2013. febr. 4. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok én is. Utálom, mert nem látom az ember arcát, és emiatt nem tudom eldönteni, hogy valamit viccből mond vagy komolyan, meg sokszor az alapján döntöm el, hogy mit kéne mondanom, hogy milyen arcot vág valaki. Emiatt a neten se szeretek annyira (fontosabb) dolgokat megbeszélni.
2013. febr. 4. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én utálom ha ismeretlen szám hív és fel kell vennem... lakástelefont fel sem veszem, mert nem látom a számot aki hív...
2013. febr. 4. 21:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. febr. 5. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok én is, már mindenki idegbajt kap tőlem, hogy nem bírok és utálok telefonálni. Ma is fel kéne hívnom valakit, de annyira gyáva vagyok hogy az már vicc :'D
2013. júl. 2. 14:13
 9/9 kirje75 válasza:
Tipikusan introvertált dolog :) Gyűlölök telefonálni. Fogadni is és hívni meg aztán...brr.
2019. jan. 28. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!