Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem merek szemezni az...

Miért nem merek szemezni az igazán helyes srácokkal?

Figyelt kérdés
Ha meglátok egy helyes fiút a pl.:buszon aki engem néz nem merek a szemébe nézni.félek ... mi van ha csak pl fura a hajam , van valami az arcomon vagy ilyesmi és csak azt nézi
2011. szept. 22. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nézz oda, ha valami furcsa, akkor valószínűleg elkapja a tekintetét... Mellesleg aki csak úgy megbámulja mások haját az milyen már? :D Szóval nyugodtan nézz oda, ha nem a hajadért nézi akkor elég jól elsülhet a dolog... ;)
2011. szept. 22. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem a hajadat nézi ....:DDD (:
2011. szept. 22. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
nincs elég önbizalmad, azért
2011. szept. 22. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan nézz rá,legyen önbizalmad. Sok lány ugyis "kezdeményez/szemez/flörtöl" helyes fiukkal,hogyha eláll egy szál haja az általánostól,szal érted. Mégis nem azt fogja nézni a pasi.. vagyha mégis ,akkor nem veled van a hiba.

Mellékesen nemtudom kinek rosszabb. én pl ha szemezek valakivel idő után bírom elkapni a tekintetem,mert belefeledkezed a szemeibe.:S :D

2011. szept. 22. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne féljél,nyugodtan nézz csak rá ez csak téged dicsér!!:)
2011. szept. 22. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!