Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Nem tudom, mi...

Mit tegyek? Nem tudom, mi lenne helyes.

Figyelt kérdés

A szüleim úgy döntöttek, hogy idén úgy megyünk nyaralni, hogy a nagybátyámék is jönnek. Ennek örültem is, mert unokatesómat bírom, vele el hülyéskedek. De a nagybátyámat és a nagynénémet teljes szívemből utálom. Hogy két ilyen félresikerült ember hogyan hozott össze egy normálisat, az már részlet kérdése. A nagybátyám mindenlébenkanál okostojás, nem bírja szó nélkül hagyni a külsőmet. A nagynéném még egész aranyos lenne, ha nem szólna le minden cuccot ami nem mesébeillő, virágos vagy rózsaszín. Az a mániája, hogy nem kéne lány létemre flanelinget hordani, meg nem kéne kiengedve hordanom a hajam-.-" Szóval hogyan bírjam ki velük 1 hétig egy fedél alatt? Ha kb. 5 órát nálunk vannak, akkor is inkább elvonulok, vagy összeveszek velük.

13lány

2011. júl. 26. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyon komoly,nem irigyellek.Nekem csak egy ilyen ember van,aki utál engem,meg én is őt,az keresztanyám.Nem tudom,hogy bírnám vele.2 óra is nehéz vele,nem hogy 5 nap..:S hát én mindenféleképpen a helyedben azt tenném,hogy nem szólnék vissza nekik semmiben.Nem is venném észre őket nagyon,hanem azzal lennék,akit szeretek:D
2011. júl. 26. 20:14
 2/7 A kérdező kommentje:
10 napra megyünk...Tudniillik anyum bátyja és a kedves felesége. Apukámat utálják, ennél fogva engem is.
2011. júl. 26. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
le se szard őket élvezd inkább a nyaralást különben hová mentek?
2011. júl. 26. 20:56
 4/7 Mr23 ***** válasza:
adj mind2nek egy egy papírlapot és mondd meg nekik ha bármi nem létfontosságú dolgot akarnak veled közölni írják le... ezzel bizta megszűnnek a fölösleges hozzád szólások mert senki sem szeret sokat írni ;) ha meg hozzádszólnak vonulj el ;)
2011. júl. 26. 21:50
 5/7 anonim válasza:
Ha leszólnak vagy akármi, próbálj ne reagálni rá, inkább elmenni onnan.Csak próbálkozz úgy csinálni mintha nem lennének ott :)
2011. júl. 26. 21:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez az írós dolog jó ötlet:) Köszi
2011. júl. 26. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglakoz velük az én nagynéném is ilyen elcseszet engem ők totál ki ideteltek azóta mindig basztatom valamivel pl. nem tud főzni meg ilyenek szekáld izgi lesz !!!
2011. júl. 27. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!