Mit gondoltok erről? Szerintetek sem helyes?
Az uncsimról lesz szó.
14 éves, 8.osztáylos a lány.
Az egyik baráti tárasága:
három 18 éves fiú
két 15 éves srác
egy 20 éves fiú
és egy 19 éves srác
egy 15 éves csaj
A másik társasága:
két 18 éves fiú
egy 19 éves srác
egy 15 éves lány
egy 14 éves lány
egy 16 éves fiú
Téli szünetben volt először discoban, karácsonykor. Itt ugyan nem rúgott be, de fűvel-fával táncolt, igaz nem k*rvásan, de rengeteg pasival táncolt.
Aztán szilveszterkor is bulizni volt, az "1"-es számú társasággal. Egy klubban voltak, leitatták a csajt, elég részeg volt. De mire hazament kijózanították, tehát szülei nem igazán vették észre rajta.
Most hétvégén is hívták 2 buliba, még nem döntött hová menjen. Az egyik egy szülinapi buli lesz asszem(az egyik haverja-fiú- 22lett) , a másik pedig sima disco.
Aztán, ha megírja a központit, tuti elmegy és bulizik egy nagyot.
Amúgy jól tanul, igaz most félévkor lesz pár négyese.
Nagyon féltem a lányt, ha az apja lennék, a kapuig nem engedném kii. XDDD
am mit gondoltok arról amit csinál?
18F
Nagyon féltem a lányt, ha az apja lennék, a kapuig nem engedném kii. XDDD
Azzal csak rontanád a helyzetet,saját tapasztalatból mondom,mivel én 15 éves vagyok,és Qrvára dühítő,hogy sehová sem engednek,azért mert 2 éve elmentem a barátnőmhöz 5km-re egy városkába.(akkor még nem tudták,hogy ott vagyok csak azért kaptam,mert nem mentem haza hívásra).Kapcsolatunk az apámmal egyenlő a 0-ával.Ne ess bele a hibába,mert a lányod,fiad esetleg utálni fog.
Egyébként a csajról..Ha tud magára vigyázni,akkor nem lehet problémája,ha azok a bizonyos fiúk megbízhatóak.Ha ismerik a szülőket,vagy legalább 1 aki ott van vele már biztonságba van.Ha bíznak egymásban a gyerek és a szülő,semmi probléma nem lehet,hogy a lány hülyeséget csináljon,pl szex.Ez ami nagyobb dolog...Ezt a piás bulizós időszakot pedig ki fogja nőni (ár ezt nem tudom 100% mert én bele sem nőttem) de úgyis megunja majd.Ha lesz pasija (ha így folytatja hamarosan lesz is) leülepedik nála,és csak vele fog törődni (remélhetőleg ha lesz így fog alakulni,ne essék egyik félnek sem bántódása).
Köszi a válaszokat.
Az "1es" társaságból most nagyon hajt rá egy f@szi, és ugye uncsimnak sem közömbös. annyi a jó, hogy a csávó sem annyira idős hozzá 15 éves.
De én akkor is nagyon féltem, mert.. hogy is mondjam..olyan túl jó csaj.
És rengetegen akarnak kavarni vele, és ha belerángatják valamibe én tuti szétverem a csávó fejét.
amúgy okosnak okos, szal nem hiszem h fefeküdne még bárkivel is.
Ez mind a kettő tipikus drogos társaság. A sok idősebb fiú és a nagyon kevés fiatal lány. A lányok korábban elkezdik mint a fiúk, tehát egy 14 éves lány dorogozás terén azonos lehet egy 20 éves fiúval.
Akkor is hagyd békén. Az ilyenek utálják ha hozzájuk szólnak egy olyat ami nekik nem tetszik. Hidd el tapasztalat.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!