Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, ha nem merek...

Mit csináljak, ha nem merek Wc-re menni?

Figyelt kérdés

Csak itthon merek. 16 éves lány vagyok. Iskolába se nagyon. Általánosban emiatt előfordult, hogy átáztam.

Ha nincs senki a Wc-ben elmerek menni, de ha tudom, hogy szünet van, stb, akkor nem. Mondjuk most gimis vagyok, javult a helyzet, de....

Most is megvan. A barátom áthívott magukhoz szombaton, akkor fog nagyon megjönni. Egyszerűen náluk se merek Wcre menni. Abból a szobából nyílik a Wc, ahol az anyukája/apukája tartózkodik. Egyszerűen beszélni se tudoka szülei előtt.

NAgyon félek, azon gondolkodom, hogy nem megyek, pedig az nem megoldás. Mit csináljak? Ő is nagyon várja, Én is, de így nem fogok tudni kikapcsolódni, főleg ha átázom.

2012. febr. 29. 15:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
de mitől félelmetes számodra a WC?
2012. febr. 29. 15:52
 2/15 A kérdező kommentje:

Ez az, hogy én sem tudom.Teljesen normális. Tudom, hogy nem esz meg a klotyómanó, szóval nem ilyen butaságoktól félek:D

Ez kiskoromban is bennem volt. Emlékszem, hogy kicsi voltam, és pisilnem kellett, de kénytelen voltam bokornál, mert úgy adta a helyzet, és nem tudtam, pedig majd bepisiltem.

Meg iskolába is nehezen megy.

2012. febr. 29. 15:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél olyan betétet ami nem csörög-zörög-zizeg amikor kibontod.

Nekem pl. nagyon bejött ez, mert emiatt voltam pánikban nehogy valaki meghallja hogy betétet cserélek.

Épp ezért Always kizárva mert az a legzörgősebb. :-) Nagyon jó a Libress, meg még van pár név.

Most leugrok a dm-be pár dolgot veszek és közbe megnézem neked melyik a jó ami tuti nem ad "hangot".

Így könnyebben fel tudsz oldódni.

2012. febr. 29. 15:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

ahogy a 6os írta, vegyél ne zörgős betétet

Igaz én már 24 vagyok de ha megvan akkor én se megyek el másnál wc-re, így nem is megyek több órákra el senkihez

2012. febr. 29. 16:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
nem 6-os hanem 3mas
2012. febr. 29. 16:00
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:) Nagyon aranyos vagy, hogy megnézed nekem, örök hálám, nagyon szépen köszönöm! Én attól nem félek, hogy csörög. Vagyis de, de csak kicsit. Barátom tudja, hogy betétet használok, látta a zsebembe múltkor, kicsit zavarba is jöttem, mégse volt ciki.

Egyszerűen csak félek, ha pisilni kellene, attól is.

Mondtam neki, hogy ha megvan nem biztos, hogy elmegyek, de szeretnék..

2012. febr. 29. 16:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Azzal van gondod, hogy betétet kell cserélni, vagy máskor sem tudsz elmenni idegen helyen?

Ez amúgy pszichés probléma, sajnos már kisgyerekeknél kezdődik az óvodában, ahol ők sem mernek nagyon wc-re menni, mert azt gondolják ez szégyenletes dolog.

Én épp ezért sosem mondok olyanokat a gyerekemnek, h fúj, de büdöset csináltál, mondtam, h otthon intézd el, és hasonlók.

Nekem is sokáig gondom volt ebből, d valahogy megváltozott, de tini koromban még határozottan megvolt.

Amúgy szerintem ne menj el a barátodhoz csak ha elmúlt a mensid.

2012. febr. 29. 16:06
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajna máskor se nagyon. Volt olyan, hogy nála voltam, és majdnem bepisiltem, de nem mertem kikéreckedni, pedig már alig bírtam, és próbáltam elterelni a gondolataimat. NAgyon szeretem, csak hétvégenként vagyunk kettesben, és ezt Ő is nagyon várta.
2012. febr. 29. 16:08
 9/15 anonim ***** válasza:

De miért kéne kikéredzkedned? Mondod, hogy bocsi, pill és jövök. És ennyi.

Ember vagy, te is jársz wc-re.

2012. febr. 29. 16:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Tampon+ betét-akkor tovább bírod.

Megértelek, én a "nagydolgot" nem tudtam máshol intézni, még amikor kolis lettem az első évben mindig hétvégén intéztem, otthon.

Próbáld legyőzni a félelmed, minden embernek szüksége van.

Bemész, gyorsan végzel fel sem fog tűnni senkinek:)

2012. febr. 29. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!